![]() |
Ulubiony dział
Jaki jest twój ulubiony dział. W komentarzach możecie napisać ulubiony poddział.
Mój ulubiony to inne a szczególnie OWiON i Grafiki. |
Me nup plax! Myślałem że fora ogólne to "Inne" i to zaznaczyłem, ban me plax!!1
|
Inne.. W zasadzie, poza te subfora - nie licząc prywatnych - nie wychodzę.
|
Inne, Ownion I Zdjęcia :) Glównie w tylko tych działach się udzielam.
|
A czy ten temat nie powinien być w dziale "Tibia.pl- opinie, sugestie"?
No dobra nie czepiam się. Mój ulubiony dział to multimedia, szczególnie filmy. Inne i O wszystkim i o niczym też może być. |
Amini i mondatorzy
|
Ja natomiast, spedzam wiekszosc swojego czasu tutaj na forach prywatnych oraz czasem wpadne na oWioN.
|
Popieram Gimlosa ;)
Najbardziej lubie dzial Amin i jego mondatorzy :P A gdy mam za duzo czasu i jestem znudzony wpadam do dzialu "Inne" na forum ogolnym, tam zawsze sie znajdzie sporo zajecia ;) Czasem wlocze sie z obowiazku po forach grup, smiejac sie z niektorych tematow :P Kiedys sporo siedzialem w dziale "Open Tibia Server", ale to bylo hardkorowe doznanie, jakby ten dzial nie zniknal to bym musial zaczac brac jakies tabletki czy cos ;) |
@UP : To juz wiemy, dlaczego OTSa usuneliscie ;)
@topic : owion, fora grup, inne, bronie, potwory. |
Oczywiscie Fora prywatne tam jest zawsze o czym porozmawiać :)
|
Fora prywatnie i OWiON
Czasami lookne na poradniki - czasami mozna niezle poprawic sobie usmiech na twarzy;) |
Ogólne-zawsze jest z czego się pośmiać, oraz Poradniki-takie bzdury tam ludzie czasami piszą, że to szok.
Tia i Gimli też ma rację...swoją drogą, podpiąć to pod fora prywatne czy Inne? :) |
Owion, Fora prywatne. Na innych nawet nie wiem co sie dzieje.
Topic beznadziejny. |
Fora...Inne w tym grafiki...o wszystkim i niczym :P
Czasem zdjęcia..:P |
Zdecydowanie Inne, a w nich dział "Amin i jego mondatorzy", a szczególnie temat "Poklikasz ze mną". Ehhh, kiedyś coś podobnego na public trza będzie zrobić :D
|
Dla mnie filmy i owion to de best działy jak i na tibia.pl i na tibia.org.pl
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:13. |