![]() |
Pierścień szczęścia :)
Do czego komu jest pierścień przy zawieraniu ślubów ??
|
Do niczego :). Ja osobiście nosze taki jeden na palcu (od picu) i nie zaobserwowałem żadnych jego specjalnych właściwości. Nie przynosi szczęścia, nie otwiera drzwi do skarbca krasnoludów, nie tworzy przejścia na rookkard itp. Ot taka sobie ozdóbka zupełnie nie potrzebna w tibi...
|
Ja mi ten pierscionek przynosi szczescie (tak uwazam ) od 32 lv nie padlem a mam 60 :] wiec nosze go tak
|
mi pecha przynisl po slube 3 dsni moja dziewczyne hakneli i juz go nie nosze
|
Tibijski symbol miłości ...
Cytuj:
A w realnym świecie to co ??? Ślubne obrączki otwierają sejfy w bankach ?! --chociaż czasami tak jest :)))) -- Pierścionek wręczasz bliskiej ci osobie , aby nosząc go , pamiętała o Tobie. Zazwyczaj daje się go dziewczynie , jako znak , że traktujesz ją poważnie. Albo po prostu , żeby sprawić jej przyjemność. -- oczywiście dziewczyna także może dać pierścień chłopakowi :)))) -- Od inwencji i wyobrazni wręczającego zależy , czy osoba obdarowana zapamięta to zdarzenie na długi czas ... Można oczywiście nie zawracać sobie głowy głupotami i rzucić obrączkę np. na skrzynkę w depo ... Ale nie muszę chyba tłumaczyć , iż jest to wydarzenie mało przejmujące swą dramaturgią. Polecam zatroszczyć się o jakąś romantyczną otoczkę np. kwiecista łąka , bezludna wyspa , zaciszne zakole rzeki itp. Dla zwiększenia efektu można pierścienie zahartować np. w ogniu , w krwi cyklopa , smoczej posoce , jadowitym śluzie gs-a ... itp. Najlepiej jest ubić takiego potwora wspólnymi siłami co dodatkowo wzmocni związek :)))) Wiem , że to tylko gra ... Ale wlaśnie dlatego , iż jest to wirtualny świat pełen magii , naszej wyobrazni nie krępują sztywne ramy rzeczywistości i można zaszaleć. Życzę wszystkim graczom czarujących randek , które na zawsze utkwią w Waszej pamięci. |
Cytuj:
|
Szczescie niektorych amuletow czy ringow jest odpowiednikiem maskotek czy jakis wisiorkow na szczescie... Ogolnie ja zawsze mam jakis crystal ring w miejsce pierscienia zeby nie bylo pusto :D
|
Hmmmm.
to jest obraczka.gdy bierzesz z kims slub to nakladasz taka na paluszek :D
osoba z ktora bierzesz slub tez go naklada(tez na paluszek) nic nie daje oprocz satysfakcji obojga stron.... :] |
Narazie noszę ją żeby szpanować(kozak w złocie;]) , jak będe miał kase kupie golden ring;]
|
Cytuj:
@ topic możesz poszpanować w depo :P |
...
ja osobiscie nic niezauwazylem a w tibi wziolem slub no bo fajnie jest... po to sa te ringi... i mozna dostac duzo fajnych prezentow :P ja np. mam dwa swiaty realny i tibijski :P dwa biore na powaznie
p.s maniak jestem i tyle!!! :D |
Ja nosze gold ringa, tylko dla ozdoby, nic nie daje tak jak inne ringi tego typu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:36. |