![]() |
Kto wygra ta edycje Champions League
Zastanawiam sie kto wygra ta edycje,
Czy Real, Porto,ManU a moze jakis inny klub prosze pisac o swoich faworytach kto napisze dorze ten dostanie 100 gp na securze:D |
Wygra Real, ale wolalbym zeby Chelsea wygrala (chociarz to praktycznie niemozliwe, chociarz kto wie...)
|
Wygra REAL. ManU i Juventus odpadli to kto ma wygrać jak nie REAL.
|
Ohoho
Ilu mozna na Tibii zauwazyc fanów Realu M. :) Fakt faktem ja tez kibicuje Realowi od jakiegos 95 roku, czyli juz 8 latek. Wieze ze Real wygra bo ma do tego najwiecej ambicji, choc teraz Roberto Carlos zostal odsuniety przez FIFE na 2 spotkania, wiec Carlos nie zagra w nastepnym meczu. Bayern byl najpotezniejszym przeciwnikiem na jakiego Real mogl trafic, ale coz, Bayernu juz nie ma!!! :) Campeone 2004!!
|
REAL wygra !!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cytuj:
|
Myślę, że REAL wygra. Mam nadzieję, że real wygra. BAYERN mi się nawet podoba, ale nie ma szans...
Już niedługo się dowiemy :D :P |
Za jakim zespołem jestem i który kocham sami widzicie :))
Szkoda, że Manchester odpadł z Ligi Mistrzów, ale cóż... Jestem na 100% pewny, że Champions League zdobędzie Real Madryt. Dochodzę do takiego wniosku ponieważ: Zdobywcy Ligi Mistrzów w ostatnich latach: 1998r. - Real Madryt 1999r. - Manchester United 2000r. - Real Madryt 2001r. - Bayern Monachium 2002r. - Real Madryt 2003r. - AC Milan 2004r. - ............... - wygląda na to, że Real :P |
Oczywiście REAL !!!!!!!! Real jest THE BEST. Właśnie on ma największe gwiazdy piłki nożnej.
|
No REAL jest teraz murowanym faworyem ale w pilce noznej jest zasada "Pilka jest okragla a Bramki sa dwie"
chcialbym aby porto itd. napsulo troche Realowi, wtedy bedzie ciekawiej. |
stawiam na real arzenal albo monaco ale jak real przegra to tak jest the best
|
Cóż mam powiedziec, Bayernu juz nie ma... :(:(:(:(
Wszyscy mówią Real to ja powiem z innej beczki: ARSENAL. Hail Bayern Munchen |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:14. |