![]() |
Oszukiwanie a nooby, czyli jakie nooby i noobiki są na allegro
|
heh.. 3 zeta. i pewnie koles keylogera wysyla ;p
|
Cytuj:
chodziło mi o noob fake i nooba który w to uwierzył.... |
Wow! Kupie to napewno!
Boże, czego to ludzie nie wymyślą... |
:D:D:D:D:D:D
Nic dodac nic ujac.....za 3 zlote wszystkie te rary.....moze jednak kupie :D:D:D:D:D:D |
Haha lol. Dawno sie tak nie ubawiłem ;) Swoją drogą niezła okazja. Najlepsze itemy w grze za 3.00 :-) Już sama cena powinna wskazywać na to, że koleś jest oszustem. Szczególnie że na aukcji pisze, że on ma 999 sztuk B)
|
@up up
lol? |
Hehe, fajne... Szkoda, że gościu sprzedający nawet "faków" nie umie robić.
Skaszanił całość i nierówno powklejał OTSa z Prawdziwą tibią. Mówi, a niżej pokazuj mu, że jest muthed i nic nie wyświetla się w okienku gadania... |
temat powinno sie usunąć, nic ciekawego i nic ten temat nie wniósł do forum, powszechnie bowiem jest wiadome ze na świecie są oszuśći kłamcy i cwaniaki, oraz naiwniacy którzy i tak sie nabiorą.
|
Ale super!!!!!!!
Ale super!!!!!!!Biore!!!!!
OMG co za debil powklejał w paincie obrazki beznadziejnej jakości, zakrył cap i wogóle. Jak ktoś się da na to nabrać to niech sobie skontroluje wzrok u okulisty. |
Czy mi się tylko zdaje czy wy nie potraficie czytać ?
Cytuj:
|
za przelew zaplaci sie cyba wiecej niz za samego itema. Czy koles nie zdaje sobie sprawy ze wszelkie przelewy beda rejestrowane i jesi szkodliwosc czynu przekroczy 250 PLN to pedzie odpowiadal z odpowiedniego paragrafu kodeksu karnego.
|
lolz jakis debil juz sie zgłosił do kupna xD
heh idota mysli ze sie ktoś na to nabierze... no moze newbie. kij ze ta postac jest prawdziwa i to jest 11 lvl knight -.-' gra na hibernie -.-' idiota myslał ze to wszystko udziwignie... chyba nawet tego bubble nieutrzyma chociaz moge sie mylic... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:10. |