![]() |
30 lvl plx
|
jak widać jestem pierwszy git fajnie :)
Wielkie Gratz lvl i eq bo wypasiony masz niech zgadne ty chyba sorc jestes ? bo patrze na zycie i jeszce raz wielkie gratz !!! |
GZ
Up czy ja wiem czy takie wypasione? zwykly c-set a bohy teraz byle noob nosi. |
ja nie wiem co w tym jest takiego fajnego to tylko0 30 lvl sam nie chwaląc sie dzisiaj odrobilem 36 lvl po stracie co do EQ to fajne ale chyba nie o to chodzilo w tym SS'sie . . .
|
Lucifer thx -.-
30 lvl jak 30 lvl ale zrobilem ss :) a wy od razu od noobow -.- |
Gratulacje za 30 lvl
Gratz za 30 lvl ja nie cierpie sorcow lubie nkighty gram w tibia od 6 maja a mam
Knight 20 lvl skils 54/54 i rosnie :] 3 lvl m niedlugo 4 :] eq do kitu :( ;( |
CONGRATULATIONS :)
•ş°”¨¨”°ş••ş°”¨¨”°ş••ş°”¨¨”°ş• CoNgRaTuLaTiOnS •ş°”¨¨”°ş••ş°”¨¨”°ş••ş°”¨¨”°ş• |
Czy to nie jest lekka przesada? Umieszczać screenshot z jednym advancem ?
Żeby to był 99-100 czy 199-200 xD, to jeszcze rozumiem, artykuł można by zrobić ale takie advance 29-30 zdarzają się pewnie codziennie komuś. A żeby nie było że jestem bezczelny, to Gratz adv. |
50 lvl
|
Gz
GRATZ!! fajny pomysł:P :]
|
Wielkie gratz, lvl-u i pomyslu na zdobycie go ;)
|
Cytuj:
|
Uomczaki ja jestem sorc i mam tyle many cuz nie mam fulla. A ten kolo nizej dal ss z jego advencem. BTW.Thx
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przecież widać że rzuca czar Exori vis (tylko dla magów) lol Ej no nie wyzywajcie go zaraz od n00bów -,-.... Ja jeszcze nigdy nie wyszedłem ponad 17 level więc te 30 to dla mnie dużo.... A bohów to raczej nie nosi każdy n00b -,-..... @topic Gratz!! Mam nadzieje że zaniedługo będzie 50 a potem 100 B), oby tak dalej!! (BTW wg. mnie eqip niczego sobie ;], tylko pozazdrościć) |
fajnie to wygladalo wizualnie :D
|
Każdy advance lvl-a tak przeżywasz ?
|
przeciez tu nie chodzi o level tylko tą 30-stkę zrobioną z fire fieldów ... :confused:
gratz, fajnie to wygląda :) |
Nie pzrzywam -.- 30 lvl zrobilem ss a ty od razu ze odgazmnow dostaje
@Re down White tapestry |
Co jest pod ff?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:06. |