![]() |
Guild wars - pytanie
czy w guild wars trzeba placic abonament?
|
Nie. Płacisz jednorazowo 49$ za grę. Możesz też co pół roku dokupywać tzw. add-ony doń, ale nie jest to wymagane.
|
-.- a może byś tak pierw FAQ na officialnej stronce poczytał ? Tam wszystko pisze, pozatym każdy wie (Ten kto słyszał o GW) że właśnie ta gra nie ma Abonamentu mimo że jest to hit tego roku (jako MMORPG) a nie jakiś tam nędzny WoW nie wypał....
|
to super!A juz sie balem!Dzieki za odpowiedz
PS : A ile to zlotych? |
+/- 200 złotych.
|
czy gra jest wydana w polsce i czy mozna kupic ja w empiku?
|
Tak można ja kupić w empiku (sam ją tam kupiłem) za 129 zł
|
Mam pytanko do autora tego tematu. Na cholere zakladasz nowy topic skoro juz takowy jest ??? :spam:
|
Cytuj:
chyba, że jest się sprytnym i kupujesz polskie wydanie za 129 zł w empiku/media markt 119 zł + 9,50 za przesyłke zapłacilem w wirtus.pl (paczka doszła po dwoch dniach ;d) albo zamowisz angielskie wydanie w sendit.com za okolo 128 złotych takze w sumie (naturalnie musisz wziac pod uwaga kurs euro) to taki offtop, bo raczej nie polecam kupowanie samego kluczyka ze stronki oficjalnej ( ; |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
LOLZ. Rozumiem, że lubisz expowiska zajęte przez graczy i n00bland na każdym kroku? W WoW nie ma sensu grać na serwerze innym od RP, w którym debilizm i zajmowanie spawnów potworków dla siebie karane jest śmiercią z rąk graczy... Nie mówiąc już o tym, że WoW to zwykły MMORPG - tyle, że z dość rozwiniętymi możliwościami życia inaczej niż z walki, co podwyższa jego grywalność. A GW to coś innego od MMORPG - to bardziej sieciowe RP, i przez to jest IMO tak świetne. |
@Up
Nie nie lubie grać tam, gdzie wszystkie expowiska są zajęte i wydaje mi sie, ze w WoW nie jest to w stanie zagrozic gdyz swiat jest dosc duzy... No nic takie jest moje odczucie ale nic. Guild Wars lubie i gram no tylko mam takie spostrzeżenia co do tej gierki that's all. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:20. |