![]() |
Co o tym sądzicie??
Wczoraj zrobiłem taką fotkę. Czy jest to jakiś błąd servera czy może jest możliwy taki resp?
[img=http://img225.echo.cx/img225/5995/guard15qf.th.jpg] |
jest to mozliwe tam jest quest
|
Milutko :D
|
to ze quest jest to ja wiem. Ale normalnie na pierwszym poziomie-czyli na tym na fotce sa max 3 guardy i 2 archery!!! Wiem bo bylem tam od razu po sejvie serva....:)
|
Zlurowali z dołu...?
|
Jedyne co mozna ewentualnie zlurowac z dolu to archery-ale jest to ciezko zrobic bo archery mocno leja i zlurowanie tylu by kosztowalo bardzo duzo UHow...poza tym bylem tam moze z 20 minut przed zrobieniem tego ss-a i bylo pusto :)
Guardow nie da sie tam ropnac bo nie ma skad...:( |
hmmmm, to może to ta sama przyczyna jak te raty na dachu rooka co się odczasu do czasu pojawiają (istna plaga ;O ). Ale fajny exp ^^ .
|
HuHuHu ale ile exp'a tam sie rusza :D Sorc plx0rex UE !
|
Cytuj:
lol, ze 2 ue pewnie -.- i po sdku jeszcze,nie? >.> |
a czemu nie UE? a co moze bys sie wrypał tam sorkiem z hmm-ami??
lol -.- |
Dokladnie ale nieQtórzy nie rozmumieją hasła "PLAY 4 FUN"
|
Cytuj:
Schodzisz na dol - walisz gfb Wchodzisz na gore - leczenie jakies itd ... |
Cytuj:
|
Huhu ładnie tam potworków ue i po nich na dodatek kupa expa x)
|
Ue o jezu ale wy macie pomysly ....... wiecie co to niewidzialnosc ? lol wchodzisz na stealth ringu np 2 gfb jak odemnie oi padaja... Ue : 800 many Niewidka : 210 Pomyslcie... bo szkoda mi was
|
Cytuj:
odemnie styknie 1 gfb no moze 2 :) bez niewidki , bez manashielda B) |
OMFG....ale expa!...ale moze to jakis bug cyz cosik?..bo ja nee wiem..ale expa w h** duzo :>
|
ja widzalem tak siedzieje na nowych servach z takim respem potworkow (np. NEBULA w tym samym miejscu bylo podobnie duzo potworkow) :)
|
LOl... Aż miło popatrzeć ;]..... A mówili że "big exp piechotą nie chodzi" ;]
|
heh, ja raz chcialem zrobic tego questa z 2 kumplami i sie nie dalo, bo byla identyczna sytuacja jak na zdjeciu, bylo to pare miechow temu na Pacerze i mam fotke:d
http://www.repos.republika.pl/UO0130.jpg Na zdjeciu nie widac calego spawnu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:16. |