Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   GM v Player, po której stronie wina ?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=36299)

Player Killer 26-05-2005 02:12

GM v Player, po której stronie wina ??

Mam pewnien problem, mianowicie moja postać została skasowana i cale konto zdeletowane i to na dodatek BEZ POWODU. Nick Postaci - "Qeenger" , jeżeli nie wierzycie to zajrzyjcie. Chciałbym podreślić jeszcze fakt iż postać była wylogowana w czasie gdy dostałem tego deleted. Nie używałem żadnych czitów, po prostu noramalnie grałem a tu co mnie spotkało ????
Chaciałbym żebyście mi pomogli się dowiedzieć czy posatć da się jeszcze odzyskać lub z kim mam się skontaktować w tej sprawie ??

Proszę o odp.
Pozdro

khazad 26-05-2005 02:48

prawda jest taka ze cos musiales przeskrobac... albo ty, albo ktos kto gral twoja postacia ( account sharing, hack etc ). raczej sie nie przytrafilo zeby skasowali cale konto bez powodu... moze byc tak ze przez dluzszy okres sie nie logowales i miales facca. postacie faccowe kasuja po tylu miesiacach od czasu last loginu jaki miales level: przykladowo postac na 12 levie i postaci nie skasuja ci przez rok.

Filthy 26-05-2005 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gremlin
Na koncie widac 11 lvl druid i 2 postaci na pierwszym poziomie, moim zdaniem ktos uznal ze jedziesz na MC, a skoro od razu dostales bana to znaczy sie natkneles sie na ktoregos z Bogow i pewnie grasz w sieci/kafejce co ma jedno publiczne IP.

Moze zaloguj sie na swoje konto i powiedz jaki jest tam podany powod kasacji postaci?.

Nie można jechać na MC na jednym koncie. Trzeba mieć conajmniej dwa konta. A on na tym koncie miał tego 11 druta.

Mikhalov 26-05-2005 16:33

Pewnie uznali, że to UHmaker... :(

Wypas 26-05-2005 18:00

Pewnie twój drutek miał wysoki m lev i dlatego pomysleli że masz innaą postać a tą jedziesz na mc i go zbanowali.

---------------------------------------------------------------------
Za tego posta dostałem upomnienie niewiem nawet co w nim jest złego może ten kto go zgłośił do modka mi to powie?

Player Killer 29-05-2005 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gremlin
Moze zaloguj sie na swoje konto i powiedz jaki jest tam podany powod kasacji postaci?.

Niestety niemogłem się zalogować na konto, ponieważ od razu był deleted account czyli tak jakby konto nie istniało. Do dziś nie wiem co było tego powodem. Pisałem już na forum tibia.com, jedenk niestety nie uzyskałem odpowiedzi.Aha, i gram ze swojej chaty wieć mam stałe IP.
Jeszcze raz proszę o pomoc i wyjaśnienie tej sprawy.

Malutki Palladino 29-05-2005 23:52

Cos musiales przeskrobac =/

emilok 30-05-2005 00:01

Account Information
Created: May 14 2005, 12:13:01 CET
Deleted: May 23 2005, 16:40:14 CET
szybko sie uwineli :P
pewnie sie wbil jakis gm/god i wyslal msg do wszystkich 11 drutów, po czym przeczyscil serva, mi sie tak juz zdazalo, jak nie odpowiadalem

albo masz zhiddenowanego chara typy gammemaster madafaker on fakownia

evilKRIK 30-05-2005 15:51

:]

Jak pod koniec czerwca jadę na wakacje, i wróce na początek września(no moze się troszku przedłurzyć) To czy mój sorc(lvl 24) zostanie? Nie będe się logować wcale przez wakacje(kocham te keyloggery w kafejkach -.-)
No i przez wakacje 11lvl drut też powinien zostać, nie?

Player Killer 30-05-2005 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez evilKRIK
Jak pod koniec czerwca jadę na wakacje, i wróce na początek września(no moze się troszku przedłurzyć) To czy mój sorc(lvl 24) zostanie? Nie będe się logować wcale przez wakacje(kocham te keyloggery w kafejkach -.-)
No i przez wakacje 11lvl drut też powinien zostać, nie?

Jeżeli nie będziesz sie logował to nie usuną ci twoich postaci :) Bo przecież nikt nie będzie codziennie na kompie siedział.

bumer 31-05-2005 22:47

Help !

Witaj "Killer"
Też mam podobny problem do twojego, mi też usunęli konto bez przyczyny, nareszcie ktoś poruszył ten temat. Co to ku... ma być żeby usuwać konta graczą bez powodu... Mam nadzieje, że ktoś pomoże w tej sprawie.
PLx Help !

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:24.