![]() |
Pytanie o red skulla.
Witam. Mam mały problem :P Mianowicie mozecie mi powiedziec czy i kiedy przedluza sie red skull. Np w moim przypadku zrobilem red skulla 11 maja. Czyli zniknie on 11 czerwca, ale... Jest taki problem, ze w czasie trwania owego reda zabilem 1 osobe (25maj) Wiec przejdzmy do sedna sprawy: Czy:
-Mój red skull zniknie dopiero 25 czerwca -Czy 2 opcja-1 unjustified nie przedluza red skulla i zniknie on 11 czerwca. [Uzywalem opcji szukaj:/] Bardzo prosze o pomoc bo nie wiem czy nie robic innego chara.. Enjoy. |
Red skull zniknie ci 25 czerwca, tak mi sie wydaje
|
zabiłes ostatnio 25 maja wiec red skull przedłuża sie do 25 czerwca no more...
|
Hmm Czyli moge wnioskowac ze kazde 1 "morderstwo" w czasie trwania red skulla przedluza go :| Dzieki i jesli mozna prosze o wypowiedzi graczy którzy mieli takowa sytuacje.
|
Red skull wydluza sie, po ponownym przekroczeniu limitow zabijania...
3-dzien 5-tydzien 10-miesiac zabicie nie wykraczające poza te limity, nie przedluza skulla |
Skorzystam z tego tematu i zapytam sie odrazu kiedy dostaje sie bana za unjustifed killing, ilu ludzi trzeba zabic po otzrymaniu red skulla
|
Kolega wyżej ci napisał jaki jest limit...więc czemu pytasz - wiadome że jak się zabije więcej niż jest limit!!!
|
Cytuj:
otóz nie :> red skulla sie lapie gdy zabije sie osób: Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
ten skul zniknie po 15 minutach... nie wiedzialem ze na forum az takie noobowstwo 0.-
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |