![]() |
Fajne screny hmm a sa lvle podane :P sorki ;]
|
Ładne mi sie podobają. Tylko słab loot ;(
|
Gz
GZ pazie ale nie rozpedzajcie sie tak bardzo bo niedlugo ja tam bede expić :PPP
|
Bez kitu co wyscie tam wyrabiali...
2 dsy?! Po co? 3 osoby na gorny resp ... Bez sensu ... Ale niewazne gratz pierwszego razu |
Niepotrzebnie DSy przywołałeś na tyle osób, słaby loot... SSy dobre.
|
Gratz.
Nie rozumeiem czemu piszecie że loot slaby?? Wcale nie jak na ten czas nawet normalny. Wam chodzi tylko o bohy co nie! A przecierz turban tez jest zadki wiec nie ma co zalowac, nauczcie sie szanowac co macie. Najważniejsza jest satysfakcja z huntu i ze sie tam bylo oraz nie padlo i tego wam gratuluje. Pomyslcie, procentowo na waszym servie niewielu polakom wypadl chocby turban. Ironia:) |
Spox fotki !
Fajne fotki szkoda, że nie bylo bohów:/, ale ten magic turban tez jest dobry
|
All SPox
Wszystko spoko tylko 1 problem
na którymś ze ss znalazlem jak ktoś ***nął "exevo mort hur" i w ghula za 165 jak ma 100hp ;) :p :) :cup: :cup: POzatym SPoko tylko SUX LOOT :( |
zobaczylem takze jedno niedopatrzenie jak którys walmnol exevo mort hur to ghoul powinien pasc a on ma full hp. ;)
|
@up
Czyżby to byl bug ?? po 1 : ghoul ma 100 hp po 2 : jak juz Trenei ghoul ma full hp Fake ?? :D |
Fake nie sam robiłem te ss na necro huncie właśnie sie chyba zrobił taki bug bo sam już nie wiem jak to wytłumaczyć
|
SS'ki spoko, tylko loot troszke nie dopisał...
|
Cytuj:
|
:9
Troszke slaby loot:) ale gz huntu
|
gratz Piękny Hunt
|
siema ej ja mam takie pytanie bo bym chcial isc na te necro tam tylko nie wiem zabardzo jak tam dojsc czy mogby mi ktos mapke wkleic tutaj suzkalem po calym forum ale znalazlem tylko jak juz sa ta tym respie i nie sugerujcie sie moim lvlem bo to moj noob char ;p
|
Ss'ki fajne ale loot lipny X(
|
Lasne screenki, gz :)
Powodzenia w kolejnych wyprawach, Trzymam kciuki za good loot. |
po 1. 165 dostala mumia i padla
po 2. ghoul nie zginal po prostu Matrixowo uniknal shoota przechodzac na nastepna kratke... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:50. |