Ka sia czek |
27-05-2005 07:46 |
Bo praktycznie moze ;p czemu by nie ?. lvl 100~~ najt wali z hmm 55-92 z explo do 219. Wiec czemu mial by sobie niepoexpac na gs`ach ?. Teoretycznie nieoplacalne ;]. Ale biorac pod uwage fakt iz gs ma 1,3k hp a najt srednio przywali z hmm`a po 70 daje to niecale 2 runy hmm ;>. Czyli jakies 100gp~, reasumujac jest rownowartosc 1 uh`a. A tyle moze mu zejsc przy zrobieniu 900 expa na guardach czy cycach ;>.
@topic
Ja na skillach 70 qupilem d lance ;], po 2 dniach sprzedalem ;> oczywisice z zyskiem, poniewaz mojim zdaniem przed osiagnieciem 80~ skilla i lvl okolo 60~zeby expac na dragach nieoplaci mi sie to ;]. Dlaczego ? otoz f axe + vamp shild bardzo dobrze sobie radzi na balanced mode na guardach i cycach ;>. A i pozniej takich roznica w skillach niemam (swiat no pvp ;>). Dodatkowo jesli poh cyce nie sa wolne (tzn niejestes tam sam) trzeba czekac na spawn ;] w cyclopolis to samo ;]. W guard mine tez trzeba oczekiwac na spawn. Wiec bezsensem jest expanie tam z d lance i zuzywanie wiekszej ilosci uh`ow (ktore moze uzyc do bloczenia ;>). Skoro i tak trzeba czekac na spawn :P. A tak biegam sobie powoli na balance mode na 3 pietrach w kopalni ;]. I niemusze sie martwic ze bedzie trzeba czekac na resp :P
|