![]() |
Eliksiry??p
Bardzo prosze o opisanie mi sposobu zrobienia eliksirów:
-leczenia -zatrucia -antidotum -i inne P.S Ostatnio moderator kazał mi szukać na forum ale ja nie znalazłem więc prosze o pomoc |
Mikstury:
-LECZENIA (life fluid)- Kupujesz w sklepie -ZATRUCIA (potion of slime)- bierzesz pusta butelke, klikasz use with i na zdechlego buga, spidera itp. -ANTIDOTUM (?)- nie slyszalem o takowym, moze chodzi o run? |
Mana - w sklepie
Krew - bierzesz tak samo jak mowil FROGO ale na inne stworki Mleko, mocz (n/c) -mozna znalezc Wino i piwo - w beczkach |
Możesz zobić tylko eliksir zatrucia, inne kupujesz w sklepie lecz pratycznie w cale sie ich nie używa, teraz jest moda na runy :P
|
Morze sie ich niekupuje ale Mana Fluid z runa niewytrzaćniesz choćbym niewiem co :D Ale to tylko opłącalna miksturka dla Knighta / palla bo sorc / dru morze se chwilke poczekać chyba rze jest potrzeba (na brak many na Mana shielda na huntach :D )
|
Cytuj:
b) zaznacz że dla knajta to jeszcze by się energy ring przydał :) c)"Wino i piwo - w beczkach" szkoda że w realu za free nie jest...... ^^ Manowar Do'Urden, Valoria "PKK, Thiefkilling... yeeaaaah:D" |
Mama fluid
A jak zrobic mana fluid, lub u kogo kupić?????
|
*mana
Gleba... :wiking:
|
W dziale poradniki jest art o wszytskich napojach....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:54. |