![]() |
Mam Kilka Pytań do was:)
Chodzi mianowicie o ssumowanie potworów.Wiem że trzeba kupić czar trzeba mieć wysoki poziom (narazie mam prawie 10) ale jak bende miał to wszystko to bende mógł ssumować np nadrzekom sobie?Czy musze najpierw tego potwora którego chce ssumować zabić a potem go wskrzeszić na swojom strone czarem??? I jak długo trwa znaczy jak długo bendzie dla mnie walczył?
|
Cytuj:
|
Dzieki za odpowiedź:) hehe to fajnie że walczy aaaa i jeszcze jedno pytanko za które bende z góry dzięki za odp czy jak on zginie to ma loot? np kase jakies rzeczy?
|
Cytuj:
|
szkoda:) a myslałem że bendzie miał pare groszy:) i już ostatnie pytanko....czy 1 osoba poradzila by sobie z 2 mnichami plus zemnom? bo planuje jak bende mial tyle many zeby zrobic 2 mnichy to bym je zrobil plus ja bym sie zamienil w mnicha(iluzja) i by powstal zakon mnichów na czele zemnom:) i bym robił zadymy PK:)
|
Z
alerzyZalerzy jaki ktoś. czy 50lvl master sorc czy 8lvl noobek wracający z trolli z 50gp. No i zalerzy jaki ty, czy spam z sd czy z hmm:]
Ale i tak cie PK dojadą |
Eh.....niedam się:) wyczaruje w takim razie Orcy Leandery czy jak im tam :P ale podobmo Mnichy som bardzo silne no ale.....:) skoro mówisz ze dopadnom:) a bende sie skupiał na rycerzach bo oni som najsłabszi i majom oj majom dużo kasy która mi jest potrzebna:) na czary ma sie rozumieć:)
|
Jak chcesz pograc w tibie na powaznie, to odradzam pkowanie swoim glownym charem. A jak juz to summonujezs 2 Fire elementale, bijesz drutow i sorcow na lvlu <20.
|
Lepiej niesummonuj do pekowania Monków bo one są dobre tylko do expienia z nimi bo się leczą, a naprawde są takie sobie. Lepiej summonuj 2 fire elementary bo to jest o wiele lepsze :P. I lepiej niechodź zabijać knightów bo jak trafi się jakiś z dobrymi skillami to padniesz na 100%, lepiej iść pozabijać jakiś sorców lub drutów albo iść poszukać ludzi co trenią lub afk :P
|
No dobra spróbuje z tymi elementalami:) eh szkoda że demonów niemożna scalować wtedy by była dopiero zadyma na tibi:)A te elementale co do knightów to właśnie łatwiej ich zabijać ponieważ 1 knight po 1.nieporadzi sobie z 2 elementalami naraz plus zemnom jak wale z SD na 40 poziomie i 40 levelu magi np chodzi mi np o knighta na takim samym poziomie cos w tym stylu a na sorca zbyt bardzo sie boje bo on umie czarowac i zna czar na leczenie.I ucieknie raz dwa.A znacvie jakiegos potwora co szybko biega co dogoni jakiegos kto bendzie próbowal uciec ? ale do ssumowania.
|
Jeśli knight będzie mieć uhy i dobre skille to prędzej ty padniesz... , a sorca łatwiej ci będzie bo ma mało hp i wogle.
Możesz ewentualnie summonować 2 zerki jak chcesz żeby szybko było :P |
OK:)Ale od jakiego potwora ten skrót zerki:)? ale zaprawde powiadam ci knighta łatwiej zabić , on zaledwie moze dac fire elemantalowi bloka a sam juz niewiem ja chyba zsummuje orki leadery 2 plus jeszcze ja bende do tego i bendzie zadyma ostra bo tu pisze ze ten fire elemental ma malo zyc i latwo go zabic.
|
Ehh...
Mozesz sumonowac potwory gdzie chcesz ale musisz mic mane na potworka,bendzie on trawal dopuki go niazabija albo jak sie wylogujesz B)
|
Ale podnieta mnie łapie jak bendzie zemsta podejde sobie z 2 np Hunterami do rycerza na 15 poziomie i powiem : myslisz ze jestes taki cfaniak bo jestes przedemnom?:D:D:D:D:D
|
jeszcze jedno pytanko: czy summy atakujom tego kogo ja atakuje czy im sie osobno rozkazuje jakos?
|
Cytuj:
Summony atakują tego, kogo ty atakujesz. |
Hehe DziĘki Ale Zrobie Zadyme Niedlugo Przesle Wam Filmik!!!!:)
|
Mimo wszystko skusze sie na te munki :) bo fajnie wyglądajom:) robiom wrażenie:) ja jakis w mieascie bendzie przechodzil z czerwonom czachom to go zaatakuje:D np jak by byl na 18 levelu zaatakuje go mnichami:D niepowinnien ich pokonać:D
|
hehe fajnie bednom mi wierni jak pies:D
|
koniecznie poślij filmik jak bedziesz z dwoma monkami zabijał 18 lvlowego pkera. na którym lvlu wtedy będziesz? conajmniej 26 o ile dobrze pamietam. brawo! viktoria i chwała będą twoje:) a poza tym zwracam uwagę, że w mieście:
1. inni zabiją ci twoje cenne monki i to dość szybko 2. wystarczy wejść na pięterko jakiegoś domku i już problem summonów odpada, bo ani na wyższy ani na niższy poziom one nie wchodzą. jak już chcesz pkować z summonami, to gdzies na otwartej przestrzeni bym polecał |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:02. |