![]() |
To wojna sie skonczyla?
Dla niektorych II wojna swiatowa sie jeszcze nie skonczyla!
Przeczytajcie tego newsa. Niezle co! Wyobrazacie sobie jak musi byc zryta psycha tych zolnierzy. 60 lat. Jak mozna sie tyle ukrywac!? Przeciez normalny czlowiek po kilku miesiacach bez ataku pomyslalby, ze moze juz koniec. Ale naprawde szkoda tych ludzi - przez wojne stracili cale zycie... za to przyjaciela na pewno ma dobrego. Znacie jakies jeszcze przypadki takich 'dziwnych zolnierzy'. edyta: ciekawi mnie jak oni rozwiazali problemy z brakiem kobiet :) |
8o
NieĽle. Ale to chyba trzeba być troszkę innym niż reszta, żeby cos takiego zrobić. |
Ta, najlepsze bedzie teraz jak zobacz± postęp techniki :> Heheh.
|
Był sobie pewien Koreańczyk Północny (:P) który chodził po jakim¶ lesie (patrolował albo co¶, nie znam się) i wpadł do rzeki która go wyrzuciła na drug±, lepsz± strone Korei, ale temu wojakowi tak w głowie na motali po tamtej stronie, że zaż±dał, żeby go spowrotem do Korei Północnej. To mogła być jego "życiowa szansa" a tak pewnie teraz gdzie¶ je(podkre¶lam że je nie pali :P) trawe ;/
|
Heh, szkoda tych ludzi, znarnowali cale zycie. Znam taki jeden przypadek z ksiegi rekordow Guinnessa mojego kolegi, gdzie pewien pan siedzial na strychu ok. 50 lat bo myslal, ze jest wojna(moze ci dwaj go pobili).
|
ja w jakim¶ programie widzałem kolesia który za piecem (tak mówili) prrzesiedzał 30 lat bo my¶lał że wojna dalej trwa odziwo nikt go nieznalazł
|
Wczoraj o tym w wydarzeniach mówili... Ale jajca, przez tyle lat się ukrywać. Ukryli się pod koniec wojny i aż do dzisiaj się tam ukrywali :P. Je¶li jest jeszcze tylu żołnierzy ukrywaj±cych się od II Wojny ¦wiatowej, to boże broń. Dużo poszło na przód od czasu II W¦.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:39. |