![]() |
Cena monka
Ile przeciętnie płaci sie za wypożyczenie monka do treningu od 1h i cyz sie to opłaci ?(
|
Hmmm, jak masz znajomego sorca/druida to za free :D Jak nie masz to fundujesz mu mana fluidy na monka i tez masz :P
|
to dobre pytanie bo raczej nikt nie pozycza monka do treningu jak masz znajomego sorca to ci moze zrobi za frre
|
Raczej kazdy mag chce zeby mu dac na mana fluidy.
|
hehe ja tam kolegom za darmo summonowalem ale tylko jak mialem duzo czasu, bo wiecie, monk znika jaseli jego wlasciciel za daleko sie oddali :/
|
leczy się...?
dzisiaj trenowałem z monkiem, dałem 3 mana fluids i wystarczylo reszte się czekało... ciekawostka jest taka ze jak ja przyblokowalem monka i wlasciciel gdzies polazl To monk się nie leczył! heh...
a tak pozatym jak kiedys moja stara stara postacia zabilem monka takiemu gostkowi to chcial odemnie 1k z niego :) |
Cytuj:
|
Cena jest nieokreslona, bo monka mozesz idealnie wykorzystac na polowanie na bh i jak ci wypadnie bh shield to automatycznie zyskujesz wiecej niz na treningu, ale jezeli chcesz trenic to radze pierw spalic mane gosciu da ci mana fluidy ty z nich zregenerujesz mane, a kase bież w ratach co 20 minut. A cene sami sobie uzgodnicie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:27. |