![]() |
dRagi . Nebula
28 elder druid i 20 royall palladin na dragon lair <warto obejrzeć !> świetny loot i akcja :P
Link : http://rapidshare.de/files/2015398/dragss.rec.html |
This file has been downloaded 0 times already.
YEAHHH :P :P filmik calkiem calkiem i loot wam na novym servie dopisal :D no juz nie takim novy hrhr tylko na waszym miejscu takich rzeczy na ziemi bym nie trzymal :P Edit co za debile!! nie no niemoge dostalem ostrzezenie za tego posta poniewarz niby go nieobejzalem ja filmy zawsze ogladam za przyspieszeniu a szczegolnie jak sie nawala tylko dragi no ale dobra pewnie dostane jesszcze jedno ostrzezenie |
My tam sie o to nie przejmowaliśmy (o rzeczy) =) nikt by nie powinął, jak cos to ja ten palik :P zreszta retired na nebulce jestem, tera berylia :D
|
Fajny filmik i loot zaje**sty!! Gratz takiego dobrego lootu, naprawde mieliscie duzo szczescia :)
|
Nom niezle wam sie poszczęscilo, fajny filmik ^^
|
:d
TAk wogole miało nie być tych dragów ale namówiłem palusznika :P zreszta ja tam wziąłem tylko 2 x p legi :D i 200 gp :P bo drag shielda mialem =) jezeli checie moge wam jutreo przeslac filmik z huntem moim i tego samego druta na necro 2 x bohs blx =)
|
tak chcemy ! nie martw sie ze 3 raz odrobiasz 20 lvl ja z 5 razy 23 odrabialem :P
spox film ;) |
kk =) jutro wam wklepie.. ale kurde przez glupie lagi 20 odrabiac -.- ... dolująca sprawa, zreszta przenioslem sie na berylie a na nebuli hast'er retired jest
|
Genetic jaki nick na Beryli?
|
^^
Tez gram na nebuli :))
|
tez sie przesialdem z lucery na nebule :) na razie knight 19 lvl 66/66 i prawie 5mlvl xDDD
|
Ja na nebuli 27 lvl palio :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:09. |