![]() |
12 Pall Zabija 17 Osob Pod Depo ~~ Galana ~~ FILM koNcZy SIE BANEM :]
8o Zrobilem niechcacy red skulla i postanowilem troche z tego skorzystac ~pozabijac troche ludu ;] 8o
http://rapidshare.de/files/2018277/Qxo_Pking_.rec.html <------ :D LovE PkiNG~~~~~~!!!!! :evul: |
jeszcze nie widziałem filmiku
za to widze dwie osoby które zaspamowały pół strony i pewnie jeszcze nawet filmu nie obejkrzały :P ja sciagne iskomentuje :D |
Nawet fajny filmik
|
Bardzo fajny filmik, taka mala rzez w thais :) Szkoda tylko ze malo boltow miales bo tak moglbys wiecej zabic ;p
|
Niezla sieczke zrobiles. Super pekowanko.
btw. Miales szczescie ze nie bylo zadnego high levela kolo dp bo wtedy by sie pewnie szybko zabawa skonczyla. |
Tez mi sie podobalo, duzo zabijania:]
|
Nawet dobry film , mogles z 3 mino guardy lurnac i cos cycow :p
|
Cytuj:
Btw. --NIE mogłem więcej zabic bo po tym ostatnim kolesiu zostałem ~~Banished~~ B) --Dziekuje Nimray'owi ze mi blokowal uciekajacych noobow --NIE moglem zrulowac wiecej niz jednego Guarda poniewaz zostawilem EQ w depo (w razie jakbym spotkał jakiegos h.lvla) i w ogole zabawa z Guardami mogla by sie skonczyc tragicznie dla mnie... ;) --Wiecej boltow by mi z pewnoscia pomoglo, ale i tak mialem taki skill... szkoda słow (widac po tym kolesiu na statku ~trafilem chyba 2/20 :D ) --To chyba wszysciuteńko ... SteroL production :) |
Ban?
Czy to PK'owanko nie zakonczylo sie aby banem? :)
tak jakos nagle cie wylogowało :D (coś nie zwrócilem uwagi na poprzedni post teraz wiem ze tak) Filmik super Który lvl ma Nimray bo nieżle docinał? Filmik był jadnym z najlepszych jakie oglądałem :cup: |
a sTeRoL cIAgLE kOcHaŁ jA xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05. |