![]() |
Wyzwania dla zaawansowanego :)
(to ja, nooga)
Jako czlowiek czesciowo zwiazany z tibia (chociaz w nia ne gram) prosze o wyzwanie :) Pozdrawiam |
Wklej twarz (bez włosów; tylko twarz) Romana Giertycha w Twój avatar.
|
Koło "ratunkowe" w kształcie kaczki (może być w 32x32 ale nie musi)
|
Tarczę rzymską.. w 2 wersjach... jedna nowiutka (błyszcząca) i druga z nisczona (podrabana... farba schdzi itp.) ale nie może być uszkodzona (czyt. odrąbane pół tarczy)
|
Skocz na bungee z 7 piętra, niech lina ma 40 metrów
A tak na serio: Proszę o nową wersję GSa (Giant spidera, wszystkie animacje:P) I nową wersję iron helmeta w rozmiarach tibijskich |
Rudą druhenkę z czarno zieloną chustą. W warkoczykach.
|
maska i helm lorda vadera, rozmiar jaki ci pasuje.
|
^^ Miecz Kin'a :evul:
Złota rękojeść na ostrzu wyryte runy+kryształowy smok+lawa która wypełnia ostzre (to górne). Garda ma przypominać wybuchający ogień. Rozmiar 100x100 |
Ja poprosze o wałek obrotowy śliniący pąpkę(WOŚP)<lol>.A teraz na poważnie: Skoro jesteś zaawansowany to czemu nie widze jeszcze w tym temacie zadnej twojej pracy?
Offtopic: Zmień avatar bo ci dresy lanie spuszczą. :baby: BEGGER SUX |
Dopiero teraz przeczytalem wszystkie reply, pracy mi zadaliscie duzo dlatego narazie dam odpowiedz na pierwszego requesta :P
Poznajcie Gierenie: http://agentj.risp.pl/wysypisko/zass...n=gierenia.gif P.S. Zoby nie bylo, nie jestem ani za begerowa ani za giertychem... poprostu owe postacie wydaja mi sie komiczne. Greetz |
...
Svepa, coś jakoś nie realizujesz próśb osób tu piszących. A jeśli Ci to już przyjdzie do głowy to narysuj mi taką wielką jaszczurkę, na której jeździł Obi-Wan Kenobi w "Zemście Sithów" ;) ;) ;)
|
@Mentos: jaki rozmiar?
|
Svepa:
Lepiej, jakbyś zrobił 32x32 (nie na różowym tle) lub jak chcesz 64x64 :) |
a przynajmniej ładnie narysował? bo teraz qpe widze (czyli nasze ukochane, piękne X!)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:20. |