![]() |
Ratuuuunku nie mogę wejść na Tibię!!
Nie mogę wejść na Tibię, wszystko wpisuję trochę czsu gra się loguje, ale potem "Connection timeout". Nie wiem co robić sciągałe już chyba tysiąc raz i przeinstalowaywałem, ale nic ściągałem servicepacki i również nic; mam Windowsa 2000 pro i nie mówcie mi że na 2000 nie działa bo działa napewno (widziałem wiele razy) i odpowiadajcie sensownie (anie jakieś bajki typu: "podłącz się do internetu" ) błagam o szybką skuteczną i rzetelną odpowiedź!!!!! :( aaa
|
grales na test serverze ?
|
Albo masz w opcjach "network" zaznaczone "test server login" albo masz za słabe łacze ale w to wątpie bo kumpl gra na modemi nie mi ma nawet lagów
|
Próbowałem na test serverze i nie już chyba tysiąc razy! Ani tak, ani tak. Firma która dostarcza mi internet jest całkiem dobra i internet dość szybki; mam stałe łącze
nadal błagam o pomoc!!!!!!!! ;( |
mhm
mialem taki sam proble usunelem tibie uruchomilem kompa ponownie i zainstalowalem i uruchomilem jeszc raz i dziala :p dziwne
|
Ja miałem tak tylko 3 razy ale za kazdym razem czekalem troche czasu i bylo ok
|
Connection refused
odkąd jest klijent 724 nie mogę się połączyć z tibią. za każdym razem po wpisaniu loginu i kodu pisze mi coś takiego:
Cannot connect to the test server Connection refused The test server is off line ...i tak dalej Ale ja nie mam włączonej opcji "test server" i z nią i bez gra nie działą Bardzo proszę o pomoc |
Zainstaluj Tibię jeszcze raz a napewno Ci pójdzie. Pamiętaj nie możesz mieć zakreślonego test server login.
|
Powod moze byc jeszcze jeden - wczoraj wieczorem padly niektore routery w Polsce i nie potrafily odnalesc Tibii.
Czym sie to objawia? http://www.tibia.com nie dziala http://tibia.4players.de dziala |
Ale reinstalka nie pomaga
A podane adresy mi chodzą w IE POMOCY!!!! |
options
network test server login wylacz to |
ZObacz temat w newsach nowa tibia i tam gdzieś napisałem co zrobić żeby działała tibia
|
To amsz pecha. MUszisz poczekać, może będzie normalnie
|
Hmmm..Ja miałem ten sam problem. Jestem tylko ciekawy jaką ty wersje instalujesz??
Ja ściągnąłem sobie starszą wersję tibii i zainstalowałem po uprzednim usunięciu zainstalowanej wcześniej. Po uruchomieniu ściągneło mi nowe pliki, srestartowałem komputer i wszystko grało 8) |
gangrel>> UP THE IRONS!!! yeah!
reinstalka nie pomaga, a tak jest od pewnego dłuuuuuugiego czasu :( niie wiem co zrobić raaaaaaaaatunku!!! ;( |
Ja nie mogę właczyć Test Serva wyskakuje
Cannot contect to the test server. Error: Conntectiio timeout Itak dalej próbowałem logować się z 7.23 i 7.24 ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( Pomocy ;( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:53. |