![]() |
Ciekawy sposob treningu na non PvP
Mialem zrobic z tego poradnik ale "nie mam uprawnien" wiec zamieszczam to tutaj ;]
a więc: sorc/druid czaruje monka, nastepnie ropujemy sobie ghoula ktory tego monka atakujel a my atakujemy ghoula :D i to cala filozofia. Screen z takiego treningu na non PvP. SS wiecej wyjasni niz ja :P Jest troche nieczytelny ale widac o co chodzi :D:D:D http://img.photobucket.com/albums/v1...Maytki/asd.jpg To moze byc jedna z lepszych metod treningu na non PvP. Comment plx :D |
No metoda całkiem niezła ale ja tam dalej wole slimy. ;)
|
***owe- Nie da się zaatakować summona na no-pvp -.-
@edit: jak już zropniesz to będzie bił Ciebie. |
Jak to dobrze, że nie wiesz jak i gdzie zamieścić poradnik......
Cytuj:
Pozatym ghul za wolno się leczy przy wyższych skillach. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Spadłeś mi z nieba :P
Dobra metoda zaniedługo spróbuje zastosować :D |
Cytuj:
|
Jest tylko jeden problem - po 5 minutach Ghoul się przerzuci :P
|
Ja ghoula klade na pare strzalow z knife, moze do ~70 skila jest to dobre, ale potem bez sensu.
|
Cytuj:
|
No dobra ale ten monk to tez troche many kosztuje sorka albo druta a pozatym watpie czy jakiemus sorkowi chce sie tak tkwic w tym ghous landzie zebys ty sobie podrasowal skills :p Jestem czesto w gl no to moze wpadne kiedys i popatrze :D ja tez z harmoni :P ;)
|
Cytuj:
Bysiu ma 108lvl wiec pewnie kladzie ghoula kilkoma :} |
Wg. mnie rewelacja xD
|
ciekawy sposob :) ja tam jak mialem knight to preferowalem slimy :)
|
dobre ale za duzo przy tym roboty... standardowo wole 2 wild warriory :P
|
Cytuj:
@By$iu: ja - 76/75 (po dedzie ='( ) wypas - 77/76 skilowalismy z sicklow jakies 3h i tak co godzinke przestawalismy na chwile zeby ghoul sie na full uleczyl :> @Gryzul: A co do summonowanego monka, to jak komus zaplacisz to napewno Ci kilka godzin postoi, bo w sumie co za roznica... czy na gl czy pod dp ? :D nawet tam lepiej bo ma blisko wode. A ten nasz sorc to kolega, ktory skonczyl z Tibia,a teraz go poprosilem zeby wbil i tylko afkowal :P Czyli.. rob jak na pvp: trade - BUY MONK ^^ |
Cytuj:
|
Ghul był niczego sobie do skilowania do czasu aż jeden noobek go nie uklepał. :(
|
ok, BUY MONK plax !! ja tez z harmonii, z checia potrenuje z wami chlopaki bo skille mizerne, pow. 75/75 nie wykraczaja :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:33. |