![]() |
Droga do Bazyliszka ;]
Wiem, ze nie zrobilem nic wielkiego pokazujac ta droge, nie jest trudno sie tam dostac i wogole, ale zauwazylem ze wiele osob nie wie jak tam dojsc i dlatego daje ten film ;]
http://rapidshare.de/files/2050678/Bazyliszek.rec.html |
odpowiedz
wiesz powiem ci ze troszku dziwne to co zrobiles bo moim zdaniem to kazdy kto gra dobrze w tibie wie gdzie to jest a noobam na co to? B)
FIRE KLAPI lvl:15 mlvl:23 profesja:sorc TITANIA |
Nie każdy wie jak dojśc do bazyliszka....
Uważam że dobrze zrobiłes zamieszczając ten filmik |
taki film juz byl...
|
@edit:
Po obejrzeniu w całości film sux. ALe mi droga do bazyliszka WOW... TEMAT DO SKASOWANIA. |
EEE kiepski filmik , niby o bazyliszku a tam tego bazyliszka nie ma.
|
troche bez sensyu ten film bo po co komu ogladać bazyliszka. jednym slowem film dla noobów.
|
A co byscie chcieli zeby wam pokazal jak do niego dojsc? omg zastanowcie sie -.-
|
tytuł powinien byc droga do zobaczenia bazyliszka a nie droga do bazyliszka
|
Fajny filmik neewbim może sie przydać. A tak na marginesie masz ten sam pokój w gh co ja :p
|
;] cesze sie ze film sie podobal. Moze juz taki byl ale wiele noobow i tak tamtego nie zobaczy. LOL ktos napsial nie pameitam kto ze tam nawet bazyliszka nie ma.... omg...pomysl co piszesz plx?
|
A po co wogule ten bazyliszek.Co on daje.Bede wdzieczny za pomoc. :)
|
Nooberski film. Co za noob zabija potwory do trenienia?
|
23:48 Tock Rayn: idziemy
23:48 Tock Rayn: do niego lol :D |
Taki film był już dawno i nawet było go widać a w tym tylko nie pokazałeś go.. Następnym razem mógłbyś wymyślić coś ciekawszego.
|
LOL... Byl pokazany bazyliszek, nie wzialem torcha bo zapmnailem chociaz jego swiatlo i tak by tam nie sieglo, a na utevo luxy nie marnuje swiatla poniewaz jak juz to monitor mam jasny i dosyc dobrze widze w tych ciemnosciach ;] Jak nie wiezysz ze tam byl to poptarz na lsite battle i na ekran jak wydaje dzwieki...
|
Niektorym graczom ne pewno sie przyda(szczerze to sam nie wiedzialem jak tam dojsc, a teraz sie tam wybiore) Thx za film
|
NP ;] hyhyyhyhyhy
|
up, up nieprawda ze film dla noobów, wielu ludzi nie wiedzialo gdzie mozna zobaczyc bazyliczka (w tym ja :]). Mi sie przydal filmik.
|
film może być. Ale wy jesteście noobami którzy nieumieją uszanować ,że ktoś trenuje ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35. |