![]() |
Centralna lipa
Odrazu powiem wam że nie jest oplacałne chodzić na gs nic z nich nie wypada :( Po 2h hancika aaa... zreszta sami zobaczcie. :confused:[IMG]www.imageshack.us]http://img62.echo.cx/img62/5412/beztytuu0jn.jpg[/IMG]
|
Do lootow jest temat,wiec chyba ci skasuja ten temat... :/
|
Czasami się opłaca a czasami nie. Zawsze zyskasz expa, a to czy wypadnie loot za którego zwróci się kasa za runy, zależy tylko od szczęscia ;)
|
Dzieki juz myslalem ze bede pierwszy a tu w minute 2 comenty
No fakt ze nic nie wypada no ale te steel helmety no i p army ladnie wygladaja no i mozna miec ladna ozdobe do domku <><To AbY DoDaC cI OtUcHy><> :P
|
Pociesze cie ,że z dwoma shooterami i h lvl knightem mozna wyciągnąć k seta i smieci w godzine ^^ .Mi tak sie zdarzylo ;].
|
Nie mieliście szczęścia i tyle.Ile razy widze lootpic z gs hunta to jest lepszy.
Ale nie martw się jutro może być gożej lecz nie tak źle jak będzie po jutrze :P |
:)
Najważniejsze są emocje i dobra zabawa, loot sam przyjdzie z czasem i ze szczesciem :D Fajny w sumie loocik (mozna sie pocieszyc) heh :P. Gzz Huntu
|
FAkt gsy to lipa, ale dał bys cos wiecej a nie tylko lootpic :/
|
Cytuj:
dupa nie lipa. Sam zlotowalem osatnio 3x k legi k armor p ammy i full p armorow. GS ma o do siebie ze czasem wypada mi 1gp a czasem k legi :D |
Ej ludzie wiecie jak sie daje linka na tej stronie :baby:
|
Mam jeszcze filmik z drag huntem to wam pokaze...
|
Cytuj:
Xion da'hlvl ^.-! Oj Kodzio Kodzio :P I tak uwazam ze loot z gsow jest lipny ty miales szczescie |
Mam filmik z drag hunta moge wam pokazac ale ni wiem zabardzo jak link sie daje :baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:56. |