![]() |
Reputka!
Pamietacie tamte czasy kiedy była reputacja i kazdy mógł dawać + dobrym uzytkownikom a - nabom. Chcialbym powrotu reputki poniewaz coraz wiecej ludzi rejestruje sie na forum co za tym idzie coraz mniej osob czyta regulamin i woli pozakladac milion 500 tematow niz poszukac. Admini ten temat został skierowany do was.
|
Jestem za !! ale troszke to zmienic trza.
|
Jestem za !!!
|
Ja jestem raczej przeciw, wkrwialy mnie te masy luda co tylko: Dajcie plusa plaaxx !, a i ten system nie byl wiarygodny bo + za reputacje dostawaly osoby dajace fajne zdjecia, robiace grafiki, fejki. Jak bys zjechal jakas grupe nupow to by ci troche nadszapneli repa,sa tez ludzie dajacy plusa tylko kolegom z czystej sympatii. Do tego powinno sie kogos oceniac po tym co pisze, nie ile ma rep.(ale fajnie wygladaly te uhy lub sd przy nicku ;]).
Imo mogloby to istniec tylko w ograniczonej postaci np., mozesz dac jednego + co 1-2 tygodnie, wtedy by sie pokazalo kto naprawde na to zasluguje. P.S Reputacje "zastapily" calkiem sprawnie notki uzytkownika, pozniewaz mozna tam dokladnie opisac za co sie kogos (nie)lubi, nie sa anonimowe i nie daja zadnych punktow itp, wiec zaden noobek nie bedzie o nie blagal(oby tak pozostalo :P). |
Jestem za dodaniem do ankiety opcji NIe mam zdania.
|
Jestem za powrotem reputacji (choć jej nie pamiętam :( ). To dobre rozwiązanie, ale tylko, gdy nie byłoby wiadomo, od kogo dostało się + lub - (aby zapobiec ewentualnej 'zemście').
|
Reputke usuneli, bo byla do d... uzytkownicy sobie jaja robili... Jestem przeciw...
|
+/- jest beznadziejny. Lepsze sa juz notki - widac przynajmiej czy ktos sensownie opieprz* badz daje plusa.
|
Od tego jest system ostrzeżeń, system reputacji to był najgorszy pomysł jaki mógł się trafić ... (pamiętam te teksty: "Jak komuś pomogłem to plusa", "Jak się podobają zdjęcia to dajcie plusa", "plusika plx" itp -.-)
|
Nie wziolem pod uwage tych negatywów :| okej czyli reputka jest takla sobie no bo w sumie kazdy y sie mscil jak ktos by go zjechal albo cos okej mozna klozetnac temat.
|
reputacja byla najgorszym pomyslem jaki zosal wprowadzony na tym forum...
ludzie dawali - bez zadnych konkretnych powodow, np za to ze nick nie taki, ze ktos dal zdjec za malo, a ktos za duzo, ze grafika brzydka itd... i wszedzie 'plx plx plx + jak mi dacie to wam tez dam' Notki sa lepsze pod kazdym wzgledem... |
trzebabyło usówać użytkowników proszących o plusy...
pomysł taki sobie, ale urozmaica forum |
Reputacja zostala usunieta z konkretnych powodow. A poniewaz te przyczyny ciagle istnieja - reputacja nie wroci. W zamian mozecie dopisywac uzytkownikom komentarze.
|
Ehz...Ile to juz razy bylo poruszane?
Reputacja nie wroci! Kawalek mojego posta na ten temat, napisanego w sierpniu tamtego roku w newsie o wylaczeniu tego systemu: Cytuj:
Poczytaj sobie stare tematy to zrozumiesz dlaczego ja wylaczylismy i dlaczego nie wlaczymy nigdy wiecej. |
Cytuj:
@Topic No cóż, gdyby każdy użyszkodnik dziennie mógł dostać tylko jednego plusa i minusa, gdyby każdy użytkownik, który obdarowywuje innego oceną musiał napisać powód składający sie z więcej niż 10 znaków, gdyby czsami niejako "indywidualnie" rozwiązywało niektóre oceny tych, którzy sami są na minusie to mogłoby być, tylko, że jak ktoś kiedyś mądrze napisał: To dobry pomysł, ale poziom niedorozwinięcia większość luserów jest niewystarczający, oni nie umieją z tego korzystać, dają oceny niezgodne z prawdą bo ime się tak "podoba". |
Cytuj:
...uff... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:05. |