![]() |
Przyjacielska Wyprawa Nane and zul
Wybralem sie z Misiaczkiem :P na Wyprawe do thais, zabijalismy wszystkie best monsters w tym miescie ;>
http://rapidshare.de/files/2056508/Nane_i_zul.rec.html coment plx |
plz uploadujcie na tibicam.com a nie na tym walonym rapidshare czekac trzeba 70 sekund X(
|
@Up Nikt niekaze ci sciagac, Rs jest pewne i mimo tych 70 sec to transfer jest o wiele szybszy niz na Tibiacam.com
|
Zul posiadasz bardzo ladne skille, ile ja bym dal zeby takie miec i zaoszczedzic ten czas ktory trzeba wladowac w trening aby je osiagnac. Co do filmiku to niezly ale straszny waste : ) ... btw. jeszcze nie widzialem zadnego medium lvla bez hmm'kow : P
|
fajny avek :p
|
Spoko filmik :) Z tym banshee to problem zawsze jest! Strasznie szybko sie leczy :/
|
Thx ale wydaje mi sie ze niepotrzebuje hmm Giant Sword wystarczy :P lubie wszystko zabijac z Miecza runy to dla sorcka :P
|
Co do filmiku- spox
Codo Ciebie- wielkie gz skili, widzialem twój hero hunt wtedy jeszcze miales 87/87 btw. spróbuj skombinowac lepsze eq |
You have requested the file Nane_i_zul.rec (653430 Bytes). This file has been downloaded 150 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account! Na inny serv daj ŁAdny avatar bo zrobiony z tibia.de hehe thief ;p uploaduj na inne coś |
Ale skille to masz zaje.biste wypazzz!
|
Cytuj:
|
fajny filmik
tylko sie dziwie czemu nie masz dsm'a??? |
Cytuj:
|
Fajny film podobał mi sie ^^ no i ładne skille ^^
|
najs hity
xd Wkoncu jestes z Walbrzycha ; ) |
Dzieki bardzo :P za mile komentaze widze ze lubicie ogladac moje filmy wiec postaram sie robic wiecej :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Avoid the need for download-tickets by using a PREMIUM-Account. Instant access! oto twoje 70 sec... tibia cam = 5 kb/s. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:09. |