![]() |
Goryl w tibii !!!
Ostatnio spacerujac po kazo natknelismy sie na GORYLA i postanowilismy go zlapac...
http://members.lycos.co.uk/szlachtapol/goryl.rec Podziekowania dla calego "LOL team": Stalmir, Sul i Lord Dragkonis. P.S: Jak sie komus nie podoba to odpowiadam: "Sztuka dla sztuki" :P |
omfg :S ale syf -.-
|
Lol Team :d:d:d Gratz Najs Film
|
-.-
mi bład wyskakuje...
|
Cytuj:
|
Ja niemoge tego filma ściągnąć :/
Pisze że exploler nie może pobrać pliku.. cos takiego ::/ |
To jest zalosne jakis gosciu udaje malpe i oni ja lapia. Normalnie jak dzieci jakies i szkoda czasu na to!! masakra
|
Troche glupie. Troche bardzo.
|
Dobra zadziałało.. ale kapiasty.. gościu udaje małpe.. :/ i zamykaja go w płapce z parceli -.- bezssens :/
|
Porazka -.-
|
A co chcieliscie zobaczyc? To sa ludzie bez poczucia chumoru, idzcie lepiej dalej trenic skille :P
|
Cytuj:
|
dobre,dobre :P
Ci ludzie ktorzy poszli oobejrzec "goryla" to tez aktorzy? |
Jak masz taki syf zamieszczać na forum to zaznacz plik TibiCam***** wciśnij Shift+Delete i potwierdź Enterem.
|
Ani to śmieszne, ani to mądre....
|
Co to qr..... jest o ja wale. Wezcie idzcie malpa w tibi Omg. Żal . WOle Krokodyla
|
Cytuj:
a ja wole słonia :D |
??
Ludzie wogule nie macie poczucia humoru X( . Nie bawi was ta małpa?
Stalmir i reszta lurez. :D P.S Też gram na Harmoni |
Nie wiem jak wy ale ja sie z tego łachałem tym bardziej ze sam w nim występuje :P Wkoncu trza sie oderwac od ciagłego expienia,skillowania,huntow co nie? :P Można powiedzieć ze odnieślismy sukces :P Jak patrzyłem to chyba 25 naraz ludzi ogladalo temat xD
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:49. |