![]() |
Blad w newsie...
"Orginalny text
Znow jest otwarty test serwer z......." Oryginalny nie orginalny plx!!! change it !!!! Mam nadzieje ze nastepnym razem teksty wytluszczonym drukiem beda napisane bez bledu. heeh |
"Ogladnalem" sobie reszte newsow i szczerze moiwac jest tam sporo bledow ortograficznych :) mysle ze powinniscie sie zastanowic nad kupnem slownika ortograficznego dla swojego tlumacza. hehe :0
A teraz na powaznie. Jezeli chciecie uchodzic za powazny serwis to musicie sie bardziej starac, bo mnie osobiscie takiego typu sprawy denerwuja. |
A nas denerwują sprawy, jeśli przychodzi ktoś na forum i nie edytuje postów. Widzisz, każdemu się zdarza...
|
He lol ze co???? To ze napisalem nastepnego posta to grzech?? Heheh wez sie zastanow co piszesz.
Poza tym Panie super moderatorze "Post ostatnio edytowany przez Konan Barbarzynca dnia 12.03.2004, 15:54." he chyba jednak uzywalem tej opcji. LOL |
pisanie nastepnego posta to nie grzech, ale pisanie dwoch postow pod rzad jest grzechem ;)
@topic bedziemy uwazniej sprawdzac swoje teksty konwertujac je przez worda ;) |
Cytuj:
|
@up
chyba nigdy nie napisalem na tym forum polskiego znaku :P przecinki sie staram pisac, ale tez zdarza mi sie zapomniec, wiec bez przesady ;) |
Cytuj:
|
Hehe najpierw do Jedi.
Widzisz nie przeczytalem jeszcze ksiazki pod tytyulem "Gdzie postawic pzrecinek?" wiec nie uzywam przecinkow. Poza tym nie zzauwazylem zeby na tym forum obowiazyway zasady o ktorych piszesz. A co kazdego forum to tak sie skalda ze moderuje pewne forum i nigdy nie czepialem sie do tego ze ktos napisal jeden post pod drugim. Co za tym idize jest przynajmniej 1 form gdzie jest to dozwolone ;). Nemesis, hmm tak sie skalda ze ze nowy post powstal zupelnie spontaniczne i nie byl on ani spamem ani tez niczym zlym. Nastepnym razem bede wszytko twardo pisal w 1 poscie heh. Aha poniewaz zrobil sie lekki offtopic to chcialbym podziekowac za poprawienie bledu. Mozna by tez to zrobic w pozostalych newsach uzywac jest napisane przez rz itp :). I jesli moge sie jeszce troche poczepaic to proponowal bym zalatwic kogos dobrego "z polaka" , po to aby poprawil caly tekst newsa. Czasami cieko jest zrozumiec o co biega - SKLADNIA ZDANIA!!!! He jak z restza widac sam mam z tym problem. |
Cytuj:
Btw: Konan gimme link do forum moderowanego przez Ciebie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:02. |