![]() |
Fri Itanz PLIZZZ! || SECURA!
Nudziło mi się a więc zrobiłem niby "Fri ITanz party" z pustymi backpackami :P
http://img180.echo.cx/img180/9374/friitanz1nw.gif świat secura sponsor Harrina Jilnoy @edit: poszedł backpack of backpacks ;p |
wOw nie możliwe-.-
1 ssa dajesz... Eah... A tak btw co wywaliłeś ??Puste Bp'ki? |
Cytuj:
tiaaa hehehe |
Prześmieszne.... :/
|
mam pytanie na dpt masz napisany jakiś nais co to znaczy?? jakiś ZoD czy Doz
|
@up
Podmieniony Tibia.spr. To jest Dozzie SPR chyba ale moge sie mylic :P sam to kiedys mialem ale raczej mi sie nie podobalo. Na depot pisze DoZ, od Dozzie. Popatrz na forum tibia.de -> grafiki. @topic Uaaaaaa.... poplułem się ze śmiechu... następnym razem daj screeny jak negocjujesz z owcami na łące, to może być równie ciekawe... |
Tylko tyle? pewnie cie ludzie wyzywali ze zgarniasz ich i dajesz bp of bp's
|
ziee ziomek jestes kretynem.
gdybys gral na pvp to wy***albym cie w kosmos za brak mozgu, ale siedzisz na non-pvp co sadzac po twoim iq jest czym w rodzaju instynktu samozachowawczego. n/c zrob nam wszystkim przysluge i nie dawaj tu wiecej nic ;) |
Cytuj:
podoba mi sie tekst z owcami =] |
Nasza kochana secura... nasze kochane noobki w depo...
|
Nie głupio ci wstawiać takich screenów na forum ? Mnie by było głupio X(
|
lol
Większego shitu nie mogłeś wstawić ?
Równie dobrze mogłem zamieścić screena z tego jak wyrzucałem śmieci w depo.Wyjść nie można było bo prawie całe dp w Venore było zapchane jak wyrzucałem c-mace,d-hammery itp. B) |
bym cie zbanował to jest zaśmiecanie fotum...
|
To bylo takie fajne smieszne i wogole ze sie zesralem normalnie... do tej pory mnie brzuch boli o ****a nie no z*******e sie ze smiechu ale ty jestes fany... kocham cie jestes moim idolem....
|
chcesz o tym pogadac ?
|
Cytuj:
zrobiłem przysługe- reported ;) |
bez komentarza :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:07. |