![]() |
Bubble
mam pytanko moze ktos wie jaki mglvl ma bubble bo skille i lvl znam ale jaki mg bardz mnei to interesuje
|
8 mlvl :) .
|
Mhm ciekwy ktory trzeba miec okolo level Knightem zeby uzywac SD :D
|
Jeśli chodzi ci o Mlvl to 15 ... a lvl.. .możesz mieć nawet 8 ...ale to musisz wykupić mana fluidy za kase wszystkich tibijczyków... i nawet nebędziesz mieć 15 mlvl lecz z ...7-8 mlvl !!! a lvl tak minimalnie gdybys uzywal czarow wtedy kiedy masz mane to z ....400 :D .
|
Moze nie precyzyjna odpowiedz ale skille ma cienkie... Ona tylko ma dobry lvl, ktory osiagnela tylko dla tego ze jej postacia graja 4 osoby (przynajmniej tak slyszalem). Nie wiem dlaczego wszyscy uwazaja Bubble jak by byla Bogiem...
re Ketibro: 15 mlvl, ladnie to sie tak offtopicuje... re Mistrz Czarnego Miecza: Sorki to nie bylo do Ciebie, jak pisalem tego posta to jeszcze Twojego nie bylo. |
Przecież ona jest GM to by nie dali takiej funkcji komuś z kontem używanym przez kilka osób. A co do sklli to daj linka żeby udowodnić, że ma takie skille.
A tak propos to nawet fajna laska :D : http://tibia.gamigo.de/tavern/rlpics...&%20Janice.jpg |
Ja nie offtopikuje (nawet teraz) tylko odpowiadam na pytania !!! na wszystkie na jakie znam odpowiedź lub umiem odpowiedzieć . Jeśli niewiem co napisac to niepisze. Niepisze też Krótkich postów typu "Ale fajne" "więcej plz", staram sie zachować ortografie w moich postach. No i widziesz tera odpowiedziałem ci na twoje pytanko troche rozbudowanie. Może nawet troche rozbudowane więc napisze to tak :
- Nie offtopikuje tylko odpowiadam na pytania !!! |
Patrz TU sa punkty expa
Patrz TU sword Patrz TU shielding Jeszcze jakieś pytania. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@gimli syn gloina ups miałeś racje :P |
Odnośnie magic levelu to z packiem naijt musiał by grać 462 lata bez przerwy żeby mieć 15 magic level.
|
Cytuj:
|
Bubble... Bubble... Bubble...
Co wy się tak nią podniecacie? mi to ona wygląda na osobe co porobiła questy migiem a teraz tylko expić jej zostało... mlvl to też mnie interesował tak z ciekawości ale nierozumiem czemu się tak w grze podniecają i krzyczą HI HELLO GOOD DAY kiedy tylko bubble śmignie koło nich ( to mi się podoba.. chodzi tak szybko, że "Trudno" ją dostrzec... jak sie ma freeezy ofcors :P) a jakimi runami możnawypalać od 8 mlvl? |
Cytuj:
|
Ta, bo to było napisane już dawno na forum gery...
|
|-|0w G00d t0 b3 4 li3r
W każdym razie nie 462 lata, tylko ok. 112lat i 5 miesięcy (mniej więcej~) Słyszałem zresztą, że Bubble ma 10mlvl (bardzo możliwe, teraz przeciętny 80-100lvl ma 7-8) Co jak co, ale knightowi przydatność mlvl'a się kończy na 6 (explosion) |
Cytuj:
|
hyhyhyh zrobilem temat by dowiedziec sie mlvl bubble widze ze tu sie wielka rozmowa zaczela fajnei thx za odpowiedzi
|
mlvl
Hmmmmmmm a po co ma czekac sto lat, niech kupi mana fluidki i moze bedzie miec za 30;]]]]
Pozdro Michu |
Skille 99/89, ona walczy bronią 2 ręczną? Magic Longsword?
Wie może ktoś za ile ona bije w potwora? Może ma ktoś jakieś zdjęcia z Bubble w akcjii? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:30. |