![]() |
Co to za mis?
co to za mis?:> czyzby z anni~ questu? :D
mis znajduje sie w domku Princess Ann-92 elder druid. ~edit: sor :D troche lewy ten skrin :D w pancie pare razy wklejalem :D sor ale nie chce mi sie juz zmieniac :D http://img14.echo.cx/img14/9185/tedek5iv.jpg |
Aninhalator Teddy Bear
Tak ten miś jest jedną z nagród aninhalatora.
|
[edit] Lepiej niech wypowie sie ktoś kto zdobył tego misia ,to uwierze.
@Natalek Nie bede robił sobie postaci na calmerze zeby zobaczyć jakis annihilationbear . |
@up: to nie fake!
Każdy wie, że jedną z nagrów w annihilatorze jest prezent. To właśnie w nim jest Teddy Bear, którego (podobno?) daje się wymienić na golden helmet... |
Błędne przypuszczenie co do fake...
|
annihilator to rzeczownik, annihilation to przymiotnik, czyli dobra nazwa i to nie jest fake -.-
|
to mis z anihilator mniemam...
|
Cytuj:
|
:D siema Sir Saneris to ja motoko z harmoni ten co oejabł gatego ^^
Lol to nie fake idz sobie na inferne i zobacz jak wygląda takie cos (ziomek ma na edron) nie wiem czy to z anhilatora czy z tej aukcji ze wysyalasz akse a oni ci daja ;p |
Cytuj:
|
Zaden fake go wczoraj tez widzialem -.-
|
Cytuj:
jak cos to zrob chara na calmerze i idz zobaczyc tego misa.. specjalnie napisalem adres zeby takie noobki jak ty nie sapały |
Cytuj:
~edit: shit... moglem dac edit :D zapomnialo mi sie :D |
lol
Cytuj:
|
omg fake fake
ten kto tak mowi sam jest fake jak sadze :) |
no to napewno nie fake ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Twój ojciec jest pedofilem ? Twoj dziadek ciagnal laski niemcom na wojnie ? Wiec zamknij sie ;D @ topic zjeany ten topic tak jak cala twoja rodzina :F |
LooooooooooooL Teedy Bear jest wart tyle ile inna każda nagroda :) (deon amor itp.)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:15. |