![]() |
problem z odzyskaniem hasła
Od dłuższego już czasu nie grałam na char. Gdy próbowałam ostatnio zalogować się na konto okazało się że haslo jest niepoprawne. Weszłam więc na www.tibia.com i kazałam przesłać haslo na mojego e-maila. Ale i to okazało się niepoprawne. Po kilku dniach znowu przesłałam sobie nowe hasło lecz to także było błędne. Nr mam na pewno poprawny ponieważ na wszelki wypadek jego też kazałam sobie przesłać na maila. Wpisywałam hasła po kilka razy, sprawdzałam czy nie mam wł±czonego caps looka, prógowałam się także zalogować na swoje konto na www.tibia.com i nic. Czy ma kto¶ może jaki¶ pomysł co robię nie tak?
|
Cytuj:
|
a przypadkiem niesksowali ci konta słyszałem że po 3 miesi±cach tak robia.Próbój za którym¶ razem ci się uda najlepiej skorzystaj z jakiego¶ translatora i niech ci dokładnie przetłumaczy powodzenia
|
Więc tak ,musisz podać e-mail na którym twoje konto się znajduje ,a nie byle jaki ...
|
BOSHE!!
ja tez tak mialem ale tam na e-maila ci wyslylaja taki link i pass i jeszcze confirm musisz wejsc w ten link i tam wpisac confirm(albo jak bedzie wpisany to nic:P) i dac submit czy cos w tym stylu i wtedy zadziala ci pass !! BOSHE BOSHE BOSHE BOSHE BOSHE BOSHE BOSHE BOSHE BOSHE BOSHE BOSHE |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:07. |