![]() |
Ban za pacc
Dostalem dzisiaj bana ... nie mialem pojecia jak soe okazalo ze za ...
stawialem na hack lecz okazalo sie ze zostal zakupiony pacc o którym nie mam zielonego pojecia. oczywiscie zostal tak jak zostal kupiony zostal szybko anulowany. "May 31 2005 Canceled payment of 28.03.2005 (90 days) Jun 26 2005 Mar 28 2005" Nie mam pojecia co mam dalej robic . Czy takie cos jest mozliwe ?... i co mam dalej robic Prosze o informacje i szybki komentaz |
Zapłac za pacc- odzyskasz postac, nie rob nic- nie odzyskasz jej. Jesli zaplacisz nadal bedziesz mial Facc, ale bedziesz mial chara.
|
Ktos po prostu chcial byc wredny albo sie zemscic i najpierw zamowil ci pacca, a potem go anulowal.
|
yyy zawsze mi sie wydawalo ze jak ktos Ci kupuje pacca to trzeba go zaakceptowac najpierw zeby wogole mozna go bylo anulowac i dostac za to bana.
|
Cytuj:
- Dostałeś pacc i nie wiedząc co to jest zaakceptowałeś go; - Ktoś zna Twoje numery i zamówił bezpośrednio, lub zrobił tak jak wyżej i sam sobie zaakceptował. |
Juz mi sie wszystko wyjasnilo X( wiem co i jak ...
Serdecznie dziekuje za szybkie komentaze ;p |
no to jak wiesz to podziel sie informacjami bo ja jestem ciekawy jak to sie w koncu stalo :)
|
Tzw ... Rodzice anulowali pszelew ...
przegladali faktury i ze maja slaba pamiec ... zapomnieli ze zakupywalem pacc z ich karty ... niestey nie wiedzialem ze knuja anulowanie pszelewu ;/ i nic nie mogle poradzic ... gdzies 400k poszlo w bloto bo na wakcje szkoda mi wydawac pieniadze na pacc ;] |
Moim zdaniem , powinni zaplacic za szkody!
|
@up
Lol? Może jeszcze powinien ich do sądu podać? -.-' Teraz przynajmniej nie będzie grał przez całe wakacje :P |
Dodam jeszcze, że bana za invalid payment można dostać nawet po skończeniu się pacca. Moi dwaj koledzy dostali bana mimo, że ich pacci skończyły się ~~3 miesiące temu, ale były płacone trefną kartą [podobnie jak mój pacc].
|
Siema don to dla tego nie grasz :( szkoda :( ;( ;( ;(
|
Twoji starzy sa ci krewni hajs; 1k na allegro chodzi po ok 70-90gr, pzryjmijmy srednia wartosc czyli 80gr tym sposobem 400k*0,8zl=320zl +oprocetowanie od bazowej wartosci 0,5%(co dziennie dlug rosnie o 1,60gr) dziennie czyli na dzin dzisiejszy- 2.06.2005 sa dlug wynosi 323zl 20gr.
Jak by nie chcieli placic, to mów moj znajomy ma osiedlowa firme windykacyjna. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:39. |