![]() |
Ip Block
Ku**a juz mnie to wkurza.......
W moim miescie jest siec Oczywiscie i ja w niej jestem :) Ale Qrde nie moge tych noobow co robia specjalnie ip blocka i cale miasto ma przejechane bo nei mozna sie lognac jak znika block to zaraz nastepny robia...................................ITP ITD. Co Wy o tym sądzicie?? X( |
Idz do kafejki jak jest, jak nie ma pograj w diablo.
|
..........
To po Hu* ja place za neta zeby za kawiarenke placic a diblo juz mi sie znudzilo :P:P:P Jak juz cos to gram w soldata ale wole w TibIE X(
|
albo przestan plakac i zainwestuj w swoje IP (bo napewno jest mozliwosc wykupienia za odpowiedna sume miesiecznie, badz tez jednorazowo wlasnego numeru IP, ktory bedziesz mial Ty i tylko TY)
|
....
Wole Placic 2x mniej niz za taka neostrade albo co innego!!
|
To po c*** on placi za neta, zeby jeszcze ip musial wykupic?? ;)
|
bo to wlasnie jest taka tania siec internetowa w miescie za ktora placi sie 1/4 tego co w przypadku neostrady jakiejs tam przy takim samym transferze. jedynym mankamentem tego jest wlasnei to ze IP jest wspolne, a za wlasne trzeba zaplacic, jak za coraz wiecej rzeczy zwiazanych z internetem i jego obsluga (popatrzcie na Wikipedia na Onecie. chce mi sie smiac z ich tego "Widzisz tylko 12% tekstu. Aby zobaczyc calosc wyslij smsa o tresci XXX na mumer YYY. Oplata za 1 smsa wynosi 160 zl.")
|
Cytuj:
lol ,Widze ze ty jak nei stukasz w tibie to na forum siedzisz :>. @Avadez Staraj się wchodzic rano bądz czekać ,jesli nic nie poradzisz , zmień gre. |
hehe no wiesz, jak nie mam wystarczajaco duzo czasu na expa albno mi sie poprostu nie chce to odwiedzam forum raz na jakis czas :D
a co do topicu to powaznie rozwazyl bym 2 mozliwosci: 1. odejscia od sieci i zainwestowania w wlasnego neta 2. przekalkulowanie czy wykupienie wlasnego IP oplacalo by sie na tyle zeby zostac przy tej sieci, a jak nie to patrz punkt 1. |
Up
On ma tylko 12 lat ,to nie od niego zależy ... Lepiej być cierpliwym to popłaca i w międzyczasie sobie pograć w sapera. |
.........
wlasnie ze odemnie ja place za neta ze swojej kasy ale wole placic 45 zeta za dosyc szybki net a nie qrde prawie 70 zeta za neostrade....
|
taa tylko ze za widzisz ze nawet przy tym "dosyc szybkim necie" nie masz mozliwosci pogrania sobie w tibie. wykupienie wlasnego IP w takich sieciach wynosi gdzies 10-15 zl, wiec z tego co piszesz powinno Ci sie oplacac zostac jednak przy tej sieci. ale popatrz na to z tej strony: TP SA to TP SA, a siec miejska to wiesz.....
|
........
nie rozumiem cie jak wykupie swoje ip to juz bede mial czy trzeba placic co miesiac dodatkowe 10 zl??
|
@up to zależy od regulaminu i cen twojego providera.
@temat To chyba twój problem że masz providera do dupy, co nie? I jakbyś nie zauważył, to mamy wolny rynek, możesz w każdej chcili zmienić dostawcę internetu. Mówisz że wolisz mieć 2x taniej niż neo+ - okej, ale czy wolisz mieć co troche blocki na IP ? Decyzja należy do ciebie :> I jeszcze jedno: frajer jestes ze nie potrafisz wyrazić swoich odczuć inaczej niż przez same przekleństwa. |
5 LOGICZNYCH ROZWIAZAN PROBLEMU
1) Koniec z Tibia. 2) Zalatwienie swojego IP. 3) Neostrada badz inny 'porzadny' dostawca... 4) Powazna rozmowa z rodzicami :> 5) Meczenie sie tak dalej... Nie rozklejaj sie, tylko zacznij myslec :> |
Wiem co wybrac tylko ja sie pytalem czy za swoje ip bede placic co miesiac dodatkowa kase czy tylko raz zaplace i bede mial swoje ip!!?? X(
|
Czy ty myślisz że my znamy ceny Twojego providera? A niby skąd? I co nas to obchodzi? Weź rusz tyłeczeki i poszukaj w cenniku/regulaminie/na stronie...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:15. |