![]() |
Próba wykonania dwarfen quest'a
TO nie jest opis questa bo go nie wykonalismy ale probowalismy ostra jazda byla 1 ded (mojej mamy) i na*******anka totalna. Obczajcie koniecznie
http://rapidshare.de/files/2093690/dwarfs.rec.html |
Mama mówi Ci pipo i klnie? :D Fajna :P
|
:/
Szczerze lipa ;// na poczatku myslalem ze we 3 padniecie ale sie mylilem choc na to liczylem :] ale nie uniknione bylo ze ktos dednie ... jak juz padla mogles wylaczyc bo nie bylo na co patrzec. Jak juz przyszla ta ekipa mogliscie we 5 isc moze byscie dali rade ale blokac respa byscie musieli bo zdeczka malo was bylo:] ^^
|
Michal kogo to byl pomysl zeby isc we 3 ? nie pamietasz jak poszlismy kiedys na ten quest gildia, tylko ja, homar i kiloga przezylismy reszta gildii padla wiec was troche ten tego zeby isc we 3. Musze se pogadac z flo o tym ze sie zgodzila na takie cos -.- kazmikazee niezle bylo
|
LOL! Ogladalem Twoj Quest z Elvenbane - no comments. Blx nie rob wiecej questow, bardzo Cie prosze. Jak mozna na to nie wziac SDkow, to ja nie wiem -.-
|
Nierozumiem po co mana shield używałe¶.
|
Cytuj:
Maly psiocho a o mnie wtedy nie myslieliscie i miale ma was focha! :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Lol jescze bym wyjal prezenty sam :D |
Bezsens walić w geomancera z gfb.Gdzie sd:D? Do mnie mamusia tak nie mowi :p
|
@up
Lamerska ksywa ^^ Ogolnie slaba ekipa na takiego questa , nie przygotowani. |
Jak jeszcze raz uslysze na kanale gildii o quescie, i nie uslysze jak przygotowana ekipa na questa jest, to hunted! :(
Light... |
Cytuj:
|
Tak prawde mówiac to wszysko było by dobrze gdyby nie Geo ;-) Można by Było wybaczyć brak sd ale bez porzadnego blockera to na ten quest niewarto i¶ć. Gratulacje dla Flo bo jako pall blokowala ladnie, ale z jednym bledem, mogła by wziasc Bron do reki (np BS). Ale Michal Majac 935 many i wlaczasz MS ? Co jak co Ale Geo zbyt szybko mane wysysaja i jeszcze zamiast w Cialo to w Mane. Ehh gratulacje ze tylko jeden dead ;-) Pozdrawiam i powodzenia ponownie
|
to flo mnie do wszystkiego namowila :P ja tylko do***alem ze nie wzialem sd. ale to ona organizowala przygotowania -.-
|
Czlowiek uczy sie na bledach. ta wyprawa byla jednym z nich, tibia tez moze czegos nauczyc. Kto i co sie nauczyl, to juz inny temat .
Michal, nastepnym razem krecac, utevo od czasu do czasu, plx... |
CZŁOWIEKU!!!
JAK MOGLES ZAPOMNIEC SD?!?!?!? I JESZCZE DO TEGO MANA SHIELDA WLACZYL!!! NO COMMENT. JAK DZIECKO :baby: |
Heheeheheh
Omg!! Heh zeby na geomancery z hmm'ami wypasc niezly pomysl :D Tak pozatym jak mozna nieporadzic sobie z paroma geomancerami na takich lvl'ach.
|
Ja byłem na tym quesicie w 5 bez żadnych problemów wykonałem (nikt niemial sd) :) B) :D 8o
|
Ja przychyle sie do zdania patrikozza nie kreć wiecej filmów,a ten zamiast pokazywac powinienes moim zdaniem skasowac bo to wielki wstyd dla ciebie.
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:55. |