![]() |
Tajemny krag: Trolliwo atakuje
Drugi filmik LOL Teamu, moze bedzie sie wam bardziej podobal niz poprzedni? ;)
UWAGA: Ogladacie na wlasne ryzyko ;) Pobierz P.S: Jak sie komus nie podoba to odpowiadam: "Sztuka dla sztuki" :P |
WOW ! Gratz !! Troll Solo !! BIG GRATZ !!! Stary... jak Ci sie to udało ?? masz zadymistego fuksa :D
|
Jak ty tego dokonałeś??!?!?!?!?!?!?111/1///1
Zabiłeś trolla bez eq... i wogule... omgmgmogmogmom jestes zeje*****sty!!!!!11111 |
omg, omg, omg, omg, żebyście czasami nie zrobili stolca pod tymi waszymi stołeczkami. Takie filmy są o wiele ciekawsze niż filmy typu "n00b pk", czy "drag solo", albo "zajefajny demon hunt 1000+ godzinny"
|
MI sie wogule to nie podobalo tylko noob mogl to nakrecic xD X(
|
OMG co za gowno!! Palmir jesli mam byc szczery to zajmij sie czyms innym bo robienie filmow kompletnie ci nie wychodzi!! I sa beznadziejne te dwa ostatnie filmy ze plakac sie chce normalnie!! Gorzej jak dzieci sie zachowujecie, a niby Palmir ma 18 lat!! Ja bym dal gora 10 lat za takie cos :baby:
|
"Troche" nudne, loot cienki, mogles lac na maxa byloby ciekawsze :D
|
Cytuj:
Nie podobał ci się film - twoja sprawa, ale żalić sie aż tak nie musisz. Troche finezji w krytyce się przyda :P |
Cytuj:
|
o Borze ale z was lole :o noob plx chyba nikogo te filmy nie smiesza przecierz to niemozliwe trola bić tak długo nie wiem poco on sciągł całe EQ przeceirz mugł zabić go szybciej ale chciał sie hyba pohwalić że trola bez eq zabije 8o 8o 8o NOOOOOOB ja zabiłem trola na 12 lvl ze skilami 34/28 i wielka mi sztuka omfg :o :o to gorsze nisz film o gorylu jestescie hunted ironclaws was dopadnie za wstyd jaki pszynosicie polakom nooby, jedyne co to rozmowy na gilii widac ze tam sami debile kradna sobie kase i boja sie razem isc na hunt bo jeden drugiemu loot ukradnie OMFG hunted! X( X( X( X( cya lolki
|
A mi się podoba :P
W końcu ludzie, którzy robią cokolwiek innego niż huntowanie/pekowanie/skillowanie. Tylko popracujcie nad fabułą. Może "LoL-the movi"?-film pełno metrażowy. @up Ironclaws są z Harmoni. Życzę udanego hunta. |
Do gejtlord i całej reszty debili!!!
On umieścił tu filmik po to żeby nie było tak nudno, bo wszystkie filmy są typu ADvancedto 15 mlvl druidem ;/ a wszyscy podpisują sie "Gratz stary, ty to masz fajnie" itp. itd. a jeśli gejtlord tobie sie to nie spodobało twoja sprawa i nie musisz sie tak bulwersować!!! A to że chwalisz się że zabiłeś trolla na 12 lvl ze skillami 34/28 nie oznacza że jesteś dobry tylko po prostu głupi!!! Cała reszta kretynów co ciągle bluzgają na ten filmik chcą po prostu polizać dupe moderatorom i udzielić się, byle jak ale się udzielić, czasem wogule nie myśląc o czym piszą..... Aha i mam pytanko.... jak się daje w odpowiedzi na hosta ż e widać potem Cytat jakiegoś typa?? thx z góry |
Cytuj:
Mi sie film jakotako podobał,i nie wyzywam go od noobow,bo nim NIE JEST ! Noobem by był gdyby okradał,zabijał,straszył itp |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Filmik rox, goryl byl lepszy jednak :) Next plx :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po 1 primo.- twoja ortografia jest bliska katastrofy i debilizmu np. "mugł" przez "u" ?? albo "hyba" ??!! "pohwalić" i wiele wiele innych Po 2 primo.- coś mi się widzi ze masz kilka latek w przybliżeniu 8-9 i dopiero co się nauczyłeś pisać ( chociaż w to też wątpie) I wydaje mi się ze nie bardzo wiesz co oznacza słowo noob i Lol.... no chyba ze po tym poście zajrzysz do słownika "Dla nieumiących pisać kretynów" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:08. |