Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Tajemny krag: Trolliwo atakuje (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37023)

Palmir 01-06-2005 18:08

Tajemny krag: Trolliwo atakuje

Drugi filmik LOL Teamu, moze bedzie sie wam bardziej podobal niz poprzedni? ;)

UWAGA: Ogladacie na wlasne ryzyko ;)

Pobierz

P.S: Jak sie komus nie podoba to odpowiadam: "Sztuka dla sztuki" :P

Filthy 01-06-2005 18:25

WOW ! Gratz !! Troll Solo !! BIG GRATZ !!! Stary... jak Ci sie to udało ?? masz zadymistego fuksa :D

Hieyan 01-06-2005 18:49

Jak ty tego dokonałeś??!?!?!?!?!?!?111/1///1
Zabiłeś trolla bez eq... i wogule... omgmgmogmogmom jestes zeje*****sty!!!!!11111

Glacial 01-06-2005 19:24

omg, omg, omg, omg, żebyście czasami nie zrobili stolca pod tymi waszymi stołeczkami. Takie filmy są o wiele ciekawsze niż filmy typu "n00b pk", czy "drag solo", albo "zajefajny demon hunt 1000+ godzinny"

zakofevo 01-06-2005 19:39

MI sie wogule to nie podobalo tylko noob mogl to nakrecic xD X(

Maciek Dragon 01-06-2005 19:40

OMG co za gowno!! Palmir jesli mam byc szczery to zajmij sie czyms innym bo robienie filmow kompletnie ci nie wychodzi!! I sa beznadziejne te dwa ostatnie filmy ze plakac sie chce normalnie!! Gorzej jak dzieci sie zachowujecie, a niby Palmir ma 18 lat!! Ja bym dal gora 10 lat za takie cos :baby:

Sanderos 01-06-2005 19:55

"Troche" nudne, loot cienki, mogles lac na maxa byloby ciekawsze :D

Hitmanu 01-06-2005 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciek Dragon
OMG co za gowno!! Palmir jesli mam byc szczery to zajmij sie czyms innym bo robienie filmow kompletnie ci nie wychodzi!! I sa beznadziejne te dwa ostatnie filmy ze plakac sie chce normalnie!! Gorzej jak dzieci sie zachowujecie, a niby Palmir ma 18 lat!! Ja bym dal gora 10 lat za takie cos :baby:

Uspokój się hormonku ^.-
Nie podobał ci się film - twoja sprawa, ale żalić sie aż tak nie musisz.
Troche finezji w krytyce się przyda :P

Palmir 01-06-2005 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sanderos
"Troche" nudne, loot cienki, mogles lac na maxa byloby ciekawsze :D

Yyy? Na maksa?

Gejtlord 02-06-2005 00:23

o Borze ale z was lole :o noob plx chyba nikogo te filmy nie smiesza przecierz to niemozliwe trola bić tak długo nie wiem poco on sciągł całe EQ przeceirz mugł zabić go szybciej ale chciał sie hyba pohwalić że trola bez eq zabije 8o 8o 8o NOOOOOOB ja zabiłem trola na 12 lvl ze skilami 34/28 i wielka mi sztuka omfg :o :o to gorsze nisz film o gorylu jestescie hunted ironclaws was dopadnie za wstyd jaki pszynosicie polakom nooby, jedyne co to rozmowy na gilii widac ze tam sami debile kradna sobie kase i boja sie razem isc na hunt bo jeden drugiemu loot ukradnie OMFG hunted! X( X( X( X( cya lolki

Dwimenor 02-06-2005 08:25

A mi się podoba :P

W końcu ludzie, którzy robią cokolwiek innego niż huntowanie/pekowanie/skillowanie. Tylko popracujcie nad fabułą. Może "LoL-the movi"?-film pełno metrażowy.

@up
Ironclaws są z Harmoni. Życzę udanego hunta.

Mały Nóóóbek 02-06-2005 11:24

Do gejtlord i całej reszty debili!!!

On umieścił tu filmik po to żeby nie było tak nudno, bo wszystkie filmy są typu ADvancedto 15 mlvl druidem ;/ a wszyscy podpisują sie "Gratz stary, ty to masz fajnie" itp. itd. a jeśli gejtlord tobie sie to nie spodobało twoja sprawa i nie musisz sie tak bulwersować!!! A to że chwalisz się że zabiłeś trolla na 12 lvl ze skillami 34/28 nie oznacza że jesteś dobry tylko po prostu głupi!!! Cała reszta kretynów co ciągle bluzgają na ten filmik chcą po prostu polizać dupe moderatorom i udzielić się, byle jak ale się udzielić, czasem wogule nie myśląc o czym piszą..... Aha i mam pytanko.... jak się daje w odpowiedzi na hosta ż e widać potem Cytat jakiegoś typa?? thx z góry

-Res- 02-06-2005 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gejtlord
o Borze ale z was lole :o noob plx chyba nikogo te filmy nie smiesza przecierz to niemozliwe trola bić tak długo nie wiem poco on sciągł całe EQ przeceirz mugł zabić go szybciej ale chciał sie hyba pohwalić że trola bez eq zabije 8o 8o 8o NOOOOOOB ja zabiłem trola na 12 lvl ze skilami 34/28 i wielka mi sztuka omfg :o :o to gorsze nisz film o gorylu jestescie hunted ironclaws was dopadnie za wstyd jaki pszynosicie polakom nooby, jedyne co to rozmowy na gilii widac ze tam sami debile kradna sobie kase i boja sie razem isc na hunt bo jeden drugiemu loot ukradnie OMFG hunted! X( X( X( X( cya lolki

za to mnie smieszy twoja ortografia...
Mi sie film jakotako podobał,i nie wyzywam go od noobow,bo nim NIE JEST !
Noobem by był gdyby okradał,zabijał,straszył itp

Glacial 02-06-2005 14:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zakofevo
MI sie wogule to nie podobalo tylko noob mogl to nakrecic xD X(

Na tzwn. "nooba" to mi kto inny wygląda(jestem ciekaw który Ty masz lvl, bo On ma 68). Do ciebie i reszty ludzi mniej normmalnych którzy nie mieszczą się umysłowo do standardów UE, on tego filmu nie nakręcił żeby pokazać Wam, że zabija trolla solo, tylko, żeby TO BYŁO COŚ INNEGO, coś śmiesznego, a , że Wy smietanka i elita polskiej inteligencji tego nie rozumiecie to nie jest Jego wina tylko w a s z a (dokładniej waszego umysłu bynajmniej nie pięknego...) KONIEC

Maciek Dragon 02-06-2005 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mały Nóóóbek
Do gejtlord i całej reszty debili!!!

On umieścił tu filmik po to żeby nie było tak nudno, bo wszystkie filmy są typu ADvancedto 15 mlvl druidem ;/ a wszyscy podpisują sie "Gratz stary, ty to masz fajnie" itp. itd. a jeśli gejtlord tobie sie to nie spodobało twoja sprawa i nie musisz sie tak bulwersować!!! A to że chwalisz się że zabiłeś trolla na 12 lvl ze skillami 34/28 nie oznacza że jesteś dobry tylko po prostu głupi!!! Cała reszta kretynów co ciągle bluzgają na ten filmik chcą po prostu polizać dupe moderatorom i udzielić się, byle jak ale się udzielić, czasem wogule nie myśląc o czym piszą..... Aha i mam pytanko.... jak się daje w odpowiedzi na hosta ż e widać potem Cytat jakiegoś typa?? thx z góry

Wedlug mnie to ten filmik jest strasznie nudny, a takze glupi i ani troche smieszny!! A co do moderatorow to nikt im dupy nie lize i nie udziela sie tutaj wiekszasc zeby sie tylko udzielic, ale jak widze taki syf to az trzeba to skomentowac. Beznadziejny ten film gorszego chyba nie widzialem

Sanderos 02-06-2005 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Palmir
Yyy? Na maksa?

Full atak, nie na tarczy tylko mieczykach.

patrikozzz 02-06-2005 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sanderos
Full atak, nie na tarczy tylko mieczykach.

Na TibiCam nie widac, czy ktos ma full atk czy full def. Tak masz ustawione na kliencie Tibii i tak Ci sie wyswietlalo :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maciek dragon
Wedlug mnie to ten filmik jest strasznie nudny, a takze glupi i ani troche smieszny!! A co do moderatorow to nikt im dupy nie lize i nie udziela sie tutaj wiekszasc zeby sie tylko udzielic, ale jak widze taki syf to az trzeba to skomentowac. Beznadziejny ten film gorszego chyba nie widzialem

- Nakrec lepszy, pokaz, porozmawiamy... a narazie LEAVE :P

Cytuj:

o Borze borze - chodzi Ci o bor sosnowy? ale z was lolekocha cie mama noob plx no plxchyba nikogo te filmy nie smiesza to ty chyba liczyc sie umiesz przecierz to niemozliwe trola trolla a nie trola bić tak długo nie wiem poco po co piszemy oddzielnie on sciągł całe EQ przeceirz mugł zabić go szybciej ale chciał sie hyba pohwalić hyba pohwalic że trola bez eq zabije NOOOOOOB ja zabiłem trola na 12 lvl ze skilami 34/28 gratz ja zabilem na 2gim i wielka mi sztuka omfg to gorsze nisz nisz to jakies nowe miasto na Wegrzech? film o gorylu jestescie hunted ok ironclaws was dopadnie za wstyd jaki pszynosicie pszynosicie rotfl polakom nooby, jedyne co to rozmowy na gilii widac ze tam sami debile kradna sobie kase i boja sie razem isc na hunt bo jeden drugiemu loot ukradnie OMFG hunted! cya lolkibye
Pogrubione moje

Filmik rox, goryl byl lepszy jednak :) Next plx :D

Hitmanu 02-06-2005 17:42

Cytuj:

A wg. mnie to ty jesteś nudny-głupi-śmieszny.

Mały Nóóóbek 02-06-2005 18:12

Cytuj:

Nakręć lepszy to pogadamy.A tak swoją drogą to ty pewnie wolisz filmiki typu beholder solo albo solo cave rat. Ten filmik po prostu byl ciekawy, ale dla kogoś kto już umie grać i gra jakiś czas i którego nudzą już filmiki typu drag solo bo siedzial 10 h na dragon lair czy gdziekolwiek indziej.... dlatego nie mow ze ten filmik jest beznadziejny skoro sam nic lepszego nie umieściłeś.

Mały Nóóóbek 02-06-2005 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gejtlord

Po 1 primo.- twoja ortografia jest bliska katastrofy i debilizmu np. "mugł" przez "u" ?? albo "hyba" ??!! "pohwalić" i wiele wiele innych

Po 2 primo.- coś mi się widzi ze masz kilka latek w przybliżeniu 8-9 i dopiero co się nauczyłeś pisać ( chociaż w to też wątpie)

I wydaje mi się ze nie bardzo wiesz co oznacza słowo noob i Lol.... no chyba ze po tym poście zajrzysz do słownika "Dla nieumiących pisać kretynów"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:08.