Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   THE SCREWDRIVER OF KURIK. Wskazówka?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37038)

bajerfull 01-06-2005 19:56

THE SCREWDRIVER OF KURIK. Wskazówka??

THE SCREWDRIVER OF KURIK - cóż to właściwie jest?? Jest to potrzebne do jakies questa więc nie proszę Cię o to zebyś mi mówił jak to coś zdobyć. Jeśli posiadasz screena z tym czymś to wklej. ( No QS )
http://i6.photobucket.com/albums/y24...avid/quest.jpg
Help plx

Polinik 01-06-2005 20:05

Talphion zleca to zadanie juz od dobry paru lat. Jednak dotychczas nikt go nie wykonal i generalnie panuje powszechne przekonanie, ze quest jest niedokonczony. Ale jesli chcesz go rozwiazac - zycze Ci powodzenia w poszukiwaniach.
Mala podpowiedz: slyszalem kiedys plotki, ze srubokret lezy w mintwallin, ale nie znalazlem go tam, zreszta idea ta wydaje mi sie absurdalna - w jaki sposob srubokret krasnoludzkiego mechanika mialby znalezc sie w miescie minotaurow, ktore chca sie odizolowac od swiata?
Anyway - powodzenia. :)

bajerfull 01-06-2005 20:08

Dzieki za podpowiedz ale na 14 lvlu raczej nie mam po co isc na mintwallin. Screwdriver to srubokret?? Chyba cus takiego lezy w carlin na statku choc watpie. A ten spike sword to moze ten co z rooka widac??

The_FaLLen 01-06-2005 20:09

Kilka srubokrętów leży w stoczni w venore ale nie bardzo idzie się do nich dostać , słyszałem że gdzieś w molts albo mintwallin leży jeden ale nie wiem czy to prawda. Nie słyszałem też żeby ktoś ten quest wykonał.

Maciumba 01-06-2005 20:11

W stoczni w venore jest śrubortęt ale nie jest osiągalny.
:)

Dwarf 01-06-2005 20:17

Hmmm... ciekawa sprawa ;) Może naprawdę ma powiązania ze Spike'iem na rooku. ^^ Kto wie ? :)
@Raul: Pozory mylą, niewiadomo :P CipSoft zawsze cos wymysli ^^

Raul 01-06-2005 20:21

Za dużo kombinowania jak na tak słabą nagrodę.

Palladyn Mark 01-06-2005 20:23

spike sword z rooka

moze to nie ten temat ale widze ze sprawa schodzi na spike sworda z rooka
otoz aby go zdobyc trzeba miec na rooku co najmniej 20 lvl a nie mowie co i komu gadac - no QS

Mishell 01-06-2005 22:16

to zrob 20 lvl i udowodnij ze zdobedziesz spika na roku ech kolejny, ktory dal sie nabrac na jakies pierd... kotka za pomoca mlotka

Avnoj 02-06-2005 13:43

Joke plx?

Hehe on gada, że za ten srubokręt dostaniesz STEAMPOWERED SPIKESWORD
co oznacza po Polsku ,,napędzany parą spike sword``.<może od razu pile motorową> :p
Tego questa jeszcze nikt nie zrobil bo jest to żary ;)

Rupert 02-06-2005 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Za dużo kombinowania jak na tak słabą nagrodę.

Może nawet nie trzeba kombinować... Może ten śrubokręt leży w kazoo ?? Napewno powiecie ze tyle osob szukało i nie znalazło a obiekt ich poszukiwań leży obok nich...

Repos 02-06-2005 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avnoj
Hehe on gada, że za ten srubokręt dostaniesz STEAMPOWERED SPIKESWORD
co oznacza po Polsku ,,napędzany parą spike sword``.<może od razu pile motorową> :p
Tego questa jeszcze nikt nie zrobil bo jest to żary ;)

może to jest tak jak z Mace of fury?? Albo to zwyly spike sword ze smienionym opiem- tak jak mlot kowalski(nie pamietam jak sie pisze), albo jakis nowy item w stylu excalibuga.. ale to tylko spekulacje...

Fasolka 02-06-2005 19:26

ciekawe ciekawe może to bedzie spike sword z dopiskiem albo ze zmienionymi statsami

Dwarf 02-06-2005 19:30

Ciekawe dlaczego spikesword napisali razem :P moze sie czepiiam czy cos ale moze to cos znaczy.

Pogromca Dragonów 08-06-2005 19:39

???

Ziom hce śrudokrent bo sie kibel zatkal :p :p .... taki żarcik a teraz na temat moze hodzi o to że jak mu przyniesziesz śrubokręt to on ci naprawi spike sworda :cup: i bendzie mial lepsze statystyki ale tego niewiem tylko tak sobie gdybam :confused: cia all :)

Nosfe Draconis 08-06-2005 20:21

to nie musi byc akurat srubokręt, to moze byc np. ksiązka o takiej nazwie, to moze byc jakas roslina albo cos w tym stylu. jest troche takich rzeczy w tibii ;]

Elmer 08-06-2005 21:29

Morz(ż)e jest głębokie i szerokie... szukaj a znajdziesz. Powiem tyle, że forum na 99% ci nic nie podpowie...

zwiastun ciemnosci 08-06-2005 21:40

eee....?
słaba nagroda?!
ulepszony Spike Sword? to nie jest slaba nagroda np. jak spik ma 41ataku to wiecie :P moze wygladac jak spike sword ale miec np:
You see an Spike Sword (Atk:41 Def:32) It weighs 50.0 oz.
albo cos takiego :P
popytajcie sie np. Imperatora w kazo o Kurika ja osobiscie pamietam cos ze byl ktos taki jak Kurik ale nie wiem gdzie go spotkalem :/
poszukamy zobaczymy :P
ja jakbym zrobil ten quest NIGDY bym o nim nikomu o nim nie powiedzial
bym mial spika napedzanego para jako pierwszy :) taki Rare by byl duzo wart :P dla kolekcjonerow :D

Xawieri 14-06-2005 08:26

Hmm
chyba zaczne szukać tego dziadostwa
a zazwyczaj jak czegoś szukam to to ma <tak jak 95% zwiedzonego desertu>

macie jakies książki o tym shicie?

każda wskazówka sie przyda :P

NigMorOd LianO 14-06-2005 13:33

Moze srubokret jest w wiezieniu w kazz:D
poszedl bym sam poszukac ale mam slaby poziom i bym na 100% deadnol:P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:45.