![]() |
THE SCREWDRIVER OF KURIK. Wskazówka??
THE SCREWDRIVER OF KURIK - cóż to właściwie jest?? Jest to potrzebne do jakies questa więc nie proszę Cię o to zebyś mi mówił jak to coś zdobyć. Jeśli posiadasz screena z tym czymś to wklej. ( No QS )
http://i6.photobucket.com/albums/y24...avid/quest.jpg Help plx |
Talphion zleca to zadanie juz od dobry paru lat. Jednak dotychczas nikt go nie wykonal i generalnie panuje powszechne przekonanie, ze quest jest niedokonczony. Ale jesli chcesz go rozwiazac - zycze Ci powodzenia w poszukiwaniach.
Mala podpowiedz: slyszalem kiedys plotki, ze srubokret lezy w mintwallin, ale nie znalazlem go tam, zreszta idea ta wydaje mi sie absurdalna - w jaki sposob srubokret krasnoludzkiego mechanika mialby znalezc sie w miescie minotaurow, ktore chca sie odizolowac od swiata? Anyway - powodzenia. :) |
Dzieki za podpowiedz ale na 14 lvlu raczej nie mam po co isc na mintwallin. Screwdriver to srubokret?? Chyba cus takiego lezy w carlin na statku choc watpie. A ten spike sword to moze ten co z rooka widac??
|
Kilka srubokrętów leży w stoczni w venore ale nie bardzo idzie się do nich dostać , słyszałem że gdzieś w molts albo mintwallin leży jeden ale nie wiem czy to prawda. Nie słyszałem też żeby ktoś ten quest wykonał.
|
W stoczni w venore jest śrubortęt ale nie jest osiągalny.
:) |
Hmmm... ciekawa sprawa ;) Może naprawdę ma powiązania ze Spike'iem na rooku. ^^ Kto wie ? :)
@Raul: Pozory mylą, niewiadomo :P CipSoft zawsze cos wymysli ^^ |
Za dużo kombinowania jak na tak słabą nagrodę.
|
spike sword z rooka
moze to nie ten temat ale widze ze sprawa schodzi na spike sworda z rooka
otoz aby go zdobyc trzeba miec na rooku co najmniej 20 lvl a nie mowie co i komu gadac - no QS |
to zrob 20 lvl i udowodnij ze zdobedziesz spika na roku ech kolejny, ktory dal sie nabrac na jakies pierd... kotka za pomoca mlotka
|
Joke plx?
Hehe on gada, że za ten srubokręt dostaniesz STEAMPOWERED SPIKESWORD
co oznacza po Polsku ,,napędzany parą spike sword``.<może od razu pile motorową> :p Tego questa jeszcze nikt nie zrobil bo jest to żary ;) |
Cytuj:
Może nawet nie trzeba kombinować... Może ten śrubokręt leży w kazoo ?? Napewno powiecie ze tyle osob szukało i nie znalazło a obiekt ich poszukiwań leży obok nich... |
Cytuj:
|
ciekawe ciekawe może to bedzie spike sword z dopiskiem albo ze zmienionymi statsami
|
Ciekawe dlaczego spikesword napisali razem :P moze sie czepiiam czy cos ale moze to cos znaczy.
|
???
Ziom hce śrudokrent bo sie kibel zatkal :p :p .... taki żarcik a teraz na temat moze hodzi o to że jak mu przyniesziesz śrubokręt to on ci naprawi spike sworda :cup: i bendzie mial lepsze statystyki ale tego niewiem tylko tak sobie gdybam :confused: cia all :)
|
to nie musi byc akurat srubokręt, to moze byc np. ksiązka o takiej nazwie, to moze byc jakas roslina albo cos w tym stylu. jest troche takich rzeczy w tibii ;]
|
Morz(ż)e jest głębokie i szerokie... szukaj a znajdziesz. Powiem tyle, że forum na 99% ci nic nie podpowie...
|
eee....?
słaba nagroda?! ulepszony Spike Sword? to nie jest slaba nagroda np. jak spik ma 41ataku to wiecie :P moze wygladac jak spike sword ale miec np: You see an Spike Sword (Atk:41 Def:32) It weighs 50.0 oz. albo cos takiego :P popytajcie sie np. Imperatora w kazo o Kurika ja osobiscie pamietam cos ze byl ktos taki jak Kurik ale nie wiem gdzie go spotkalem :/ poszukamy zobaczymy :P ja jakbym zrobil ten quest NIGDY bym o nim nikomu o nim nie powiedzial bym mial spika napedzanego para jako pierwszy :) taki Rare by byl duzo wart :P dla kolekcjonerow :D |
Hmm
chyba zaczne szukać tego dziadostwa a zazwyczaj jak czegoś szukam to to ma <tak jak 95% zwiedzonego desertu> macie jakies książki o tym shicie? każda wskazówka sie przyda :P |
Moze srubokret jest w wiezieniu w kazz:D
poszedl bym sam poszukac ale mam slaby poziom i bym na 100% deadnol:P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:45. |