![]() |
Pytanie do zaawansowanych graczy.
Witam.
Mam pytanie do zaawansowanych graczy. Jak wy na nowym świecie, tak szybko przechodzicie rooka? PRzecież część wyspy dla pacców jest bardziej zawalona niż część dla facców... Zdradźcie chociaż troche swoją tajemnice... :P |
im szybciej wejdziesz, tym lepiej - mniej osob ktore zajmuja expowiska. najlepiej expic z rana. Expisz tylko na slabych potworach - z rootami, mino, bearami dajesz sobie spokoj. nie siedzisz tylko na jednej miejscowce, jak bedzie tam wiecej osob to przechodzisz z jednego expa na drugie. do 3-4lv bardzo dobrze expi sie na ratach. Nalezy jak najszybciej zdobyc mace/carlin sword.
|
Wchodzi sie zaraz po rozpoczeciu swiata, bierze 4-5 beczki, trapuje pierwszy leprzy spawn i expi tam do 8 lvla. Jesli bedzie fart i nie przyjdzie gm to bedziemy na mainie bardzo szybko :) (Ja tak nigdy nie robilam, ale wielu tego uzywa :P) Mozna tez poprostu szybko wejsc do gry, zrobic bardzo szybko 3-4 lvl, i w chwili kiedy ludzie sie beda tloczyc na ratach isc na spidery, snaki, a wchwili kiedy na nich bedzie tlok przezucic sie na wolfy. Kwestia to trzymac sie w czolowce, byc zawsze krok przed innymi.
|
Cytuj:
|
Z rooka mozna wyjsc krótko ,jak?
Pierw idziemy po doublet i rapiera ,po drodze zbierajac szczury . Zakupujemy wooden shielda i legsy .Potem idziemy na szczury ,no ale jak skoro wszystko zawalone ,otóż z rana nikt nie gra !Jesli dobrze nam pujdzie wyjdziemy z rooka od 3 h do tygodnia :P. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja jak przechodze, to od razu po zdobyciu pewnej ilosci gp inwestuje w sword i tarcze, a leather set do konca mi wystarczy. Expie gdzie sie tylko da i od razu po zdobyciu 8lvl ide na main.
|
czym wiecej czasu tym wiecej zaexpisz
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:14. |