![]() |
Male pytanie co zrobic gdy...
Zostalo sie shakowanym i cie ktos okradl? Przedstawie sprawe:
Serwer: Zanera Gostek o nicku: Timaon - http://www.tibia.com/community/?subtopic=character zhakowal mojego kumpla Lesiaka Bielanego, zakosil mu co imal czyli: 14,1k noble armor crown helmet plate legs runy strzaly bolty itp.... co gorsza ja o tym nie wiedzialem i mu [byl to dobry kumpel z RL ktory by mnie nie okradl w zyciu] pozyczylem 4k fire sworda i crown shield dodatkowo okradl jeszcze innych szczegolow nie znam ale ogolnie ukradl ponad 100k samej kasy jak mi sie potem przyznal UWAGA MAM NA TO DOWODY: 5 Screenow na ktorych on sie do tego przyznaje i mnie wysmiewa czy da sie cos zrobic? jesli juz nie odzyskac rzeczy to przynajmniej napisac jakiegos maila do game masterow by go zbanowali lub skasowali? |
A jakim cudem koles zdobyl passy? Keylogger czy stronka www.freepaccfortibiahackmeplxxx.webpark.pl ??
Tak czy siak nic na to nie poradzisz ;) Wystarczy przypomnieć sobie historię Zenobi Flominger (pozdro ;)) z Danubi. Została "haknieta" przez Romiego i zrokowana jak się nie myle z +100lev wraz z innymi very-hig-levelowymi charami. Każdy oczywi¶cie wie, że to ROmi, nawet przyznał się na forum tibia.com ale wina była po stronie Zenobi, podała nie tym osobom passy co trzeba :( a szkoda |
Ostatnio na Aldorze shakowali wielu hlvlow i GM nic nie zrobil, a ty myslisz ze jak sie dowie ze twojego hlvl qmpla shakowali to odrazu beda jakies cuda na kiju wyprawiac? GZ kur.wa! Moze popros tego hakiera zeby zagadal do gma cos w stylu "me ivul hakier! ban me bliz!: ("! Na pewno sie zgodzi+P.
|
@Telupeje
spokojnie, nie stresuj sie tak =] |
Do twojej wiadomo¶ci: SS NIE JEST DOWODEM.
A to ze ktos inny dal sie zrobić w bambuko, to raczej nie wina zlodzieja, ze ofiara jest glupia, co nie ? |
odp
Nie wiem jeżeli jeste¶ po hacku to juz prawie nie da sie nic zrobic jedynie jak koles ci oda albo nacis ctr+r pisz do gm raport ale tez raczej nic nie zrobi :(
|
nom, był taki hacker co oddał ofiarze dwa przedmioty jakie wybrała... 8o
|
też gram na zanerze i też co¶ słyszałem o tym timaon że złodziej jest...
niestety nic się nie zrobi poprostu trzeba być twardym i się nie dać :baby: |
Don't worry, be happy.
Nie przejmuj się tak koleg±, no bo wiesz - life is brutal and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas :D. Praktycznie nic już nie możesz poradzić. Twój kolega musi oddać twoje rzeczy. No cóż, jego strata. |
I tak na zanerze jest mało złodziei w porównaniu do celesty
|
hack
takim hackerowm nic sie nie zrobi mozna poskarzyc kumplom :p jezeli masz dobrych, niedawno na Iridii byl taki kolo z Polski Royal Demonic 104 Royal Palladin byl najlepszym graczem na serwerze tez dostal hacka i co niestety nic sie nie da z tym zrobic po protu trzeba sie pilnowac i tyle
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:32. |