![]() |
Kilka Fotek - Simek
A więc o to moja pierwsza praca w photoshopie prosze o opinie i komentarze :
http://simek_87.webpark.pl/simek_kopia2.jpg P.S: Prosze o zachowanie kultury osobistej. |
Już Ci w grze gratulowałem, ale pogratuluje jeszcze raz. Jak na pierwszy raz to całkiem dobrze Ci wyszło :) Czekam na więcej fotek.
Btw. Troche zadługie to jest i psuje układ forum, mógłbyś to zrobić w kształcie kwadrata, albo pionowo. |
Spoko
|
Ciekawe zdjecia, fajnie zrobione tylko szkoda ze (dosc) dlugo sie otwieraja (tzn mi dlugo sie otwiera).
|
Niezłe te zdjęcia dobrze zrobione no gratuluje :)
|
Ale miałeś wyprawe
Mam jedno pytanie jakie mieliście lvle i ile uhów straciliście ???:D
|
Grtaz bardzo fajne te fotki. wiecej takich :P
|
fajne ssy tylko troche nie potrzebny ten napis na ssah
troche przez nie źle widać a jaki masz level ze tyle gsów na raz i skill ?( |
No fajne fotki czekam na jeszcze ;)
|
Ok wyjaśniam :
Screen po lewej stronie na którym widać mnie na czerwonym hp jest z jednego z TestowychSerwerow mialem wtedy ~20lvl i padłem Drugi screen z gsem jest jednym z moich najstarszycg screenów.Mielismy wtedy okolo ~20lvl. Koles który lurowal mial okolo ~30. Uhów szlo malo on biegal wokół nas a my biliśmy Obecnie level 55 Skills 80/60 |
Popraw obrazek bo zamiast obrazka jest jakiś krzyżyk i niema obrazka :O
|
fajne zdjotka, fajnie zrobione i wogule :D
|
Ładne ss.Mam nadzije że zamieścisz więcej fotek.
|
Fajne foto! Ciekawe akcje i ładnie zrobione tylko troszeczkę za szerokie!!!
|
Mimo że za sobą nie przepadamy, to i tak wypada pogratulowac.... gratuluje... ladne screeny, ladnie wykonane...
jeszcze raz, gratulacje... |
mi sie bardzo podoba pomysl simka...
bardzo oryginalny.. gratz pomyslu.... i skreeny tez fajne... miuriel-25lvl-31m lvl- druid-trimera dame mimiu-8 lvl-1m lvl- knight-calmera moloh-12 lvl-10m lvl- sorcerer-trimera wladca rookgardu-1 lvl-0m lvl-calmera(stays on rook) |
Dostawa
Moja druga praca !
Oceniajcie :) http://simek_87.webpark.pl/pracanr2.jpg >Dla tych co nie widzą< PS. Kultura nadal obowiązuje. |
takie troche nudne ;[
|
Fajnie Ci to wychodzi.
Moja rada: ja sądzę ze lapiej by było jakbyś wiecej zdjęc umieszczał w jednym bo np. to drugie to sie tylko okiem przeleci i koniec. Podoba mi sie jak uchwyciłeś dwa advencery obok siebie. Spróbuj tez umieszczać akcje w kojejnosciach tzn. po lewo np. jakies super akcje, hity, ue czy cos w podobie a na prawo takie troche uspokujające. |
:))))
heh dobre dobre, wiecej takich prosze :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:07. |