![]() |
Survival Project
Nudziło mi się trochę więc poszukałem gier na googlach. O dziwo bardzo szybko znalazłem ciekawą grę. Nazywa się Survial Test. Narazie dopiero "Raczkuje" więc nie powiem chwilowo o niej zbyt wiele. Można dokupywać karty, które podzielone są na cztery kategorie. Nie będe wszystkich opisywał bo zajęło by to dużo czasu powiem tylko że te kategorie to:
White Card<<zwykłe karty można je "Wzmocnić" Dark Card <<Karty ekwipunku (zbroje,bronie etc. Gold Card <<Coś w stylu wyżej chyba, niewiem bo te są płatne i Silver Card. <<Również płatne (chyba) Istnieje jeszcze jakieś tam "Emu(niewiem jaka dokładna nazwa" czyli ulepszanie kart ale za to też trzeba płacić. Mam nadzieje że wolno mi się znudzi. PS: Aha zapomniałem zalinkować:D http://www.survival.com.my <<oficial Web Site (tam sie rejestrujemy i ściągamy grę) Mam nadzieję że się spodoba |
gralem w nia z rok temu, dosc ciekawa zabawa, dobra grywalnosc, grafika, lecz na krotki okres po max 2 tygodniach gra jest juz nudna, ciagle sie wszystko powtarza i traci sens gry, tak cyz siak mozna sie pobawic z chwilach despresji ;-)
|
Ekhum ekhum.... ty mówisz że ta gra raczkuje?? to nie grałeś w koreańske SP tak zwane sp2.... W SP grałem 2-3 lata temu wtedy troche inczaczej... teraz także gram w te gre ale ta gra jest zbyt trudna... bez haka nie da się grać (chodzi mi tu o upradgowanie kart) żeby mieć set np. 4\4\4 trzeba grać z 3 miesiące a już set np. 6\6\6 z rok z dwa?
i widze że jesteś pcozątkujący w SP są rodzaje kart: White Card- Karty elementy dzięki nim upradgujemy black card Black Card- Karty takie jak : Miecz, Topór, Laska, Łuk, Zbroja, Buty, Tarcza upradgujemy je dzięki white card Silver Card- Dzięki tym kartom można zdobywać różne rzeczy w grze dla których inni nie mają wstepu, np. Prem Character- jak by ulepszona postać ,itd. Gold Card- Można kupić za to Gold Force którą można doładować Black Card, dzięki czemu szansa na użycie karty zwiększa się do 100%. Gdyby były jakieś pytania to nie pisać:P nie mam czasu odpisywać na wiadomości:P |
Cytuj:
|
Chchiałbym odświeżyć gdyż uważam że to świetna gra ;)
Tak poza tematem to gram na serwerze 13 ,\,,/ . . . odawajcie niki to zrobimy glidie ;D |
Ale z ciebie arche00log. Nie wiesz że za to (chyba) może być ban?
|
Up
Nie lepiej odświeżyć temat niż zakładać kolejne? Down A co ja am tu zmieniać. To tylko moje opinie i poglądy. A zresztą bez nabijania postów też da się żyć. Ha!. |
Też twierdzę że lepiej, ale dobrze znaleźć jakiś powód usprawiedliwiający to, najlepiej szybko skasuj to co napisałeś o odświeżaniu i trochę przemodyfikuj dalszą część ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:55. |