![]() |
Mops dead :(:(:(
Chciałem wypróbowac mój m lvl i burst arrowsy zobaczcie co było dalej....... ;(
http://rapidshare.de/files/2150785/gsmops.rec.html |
Miałeś freeza, czy u mnie coś szwankuje? 2 levele stracone :P
|
naprawde to byl lekko przegiety freez <wspolczucie> :(
|
To jest to co w Tibii kocham najbardziej :D
|
Współczuje . Myslałem że mi sie komp zawiesił . Echh kofana tibia :P
|
A ja sie ciesze, wreszcie mu sie odplacilo, moj najelpszy dzien w tibi :DHAHAHA dobrze mu tak;)
|
:(
ja piernicze... juz wiem czemu chcesz rookowac chara... mops odrobisz to zobaczysz tylko nie odchodz bo jestes dobrym sorkiem i potrzebujemy cie w iustus...tez padalem tyle razsy chcialem zrezygnowac a dlaej gram... conajwyzej zrob sobie przerwe i odetchnij troche od tibii jakis tydzien czy 2... ale nie odchodz -.-"
|
Coś ty nie odejde nie lubie takich którzy maja dead i odrazu odchodza ale szkoda mi tego 53 m lvlu a co do ryby i tak cie jescze zabije :P
|
Lighthack -.-'
|
Cytuj:
|
Hmmmmmmmm, zasrałeś sprawe jednym słowem :P:P:P. Z burst arrowami na gs by sie dalo chodzic ale miales pech :D Zdarza sie ;/
|
Cytuj:
|
Wiekszego freeza w życiu nie widziałem... >.<
Btw. Gratz Lighthacka -.- A może lubisz solować GSy po ciemku >.< [Moge ci na Galanie dać kilka torchy jak cie nie stać, mam tam chara na 8 lvl :D] |
Ostry freez.
|
Cytuj:
|
Tracz RzĄdzi !!!
Osztry ten twój solostyle ^.^.
PoZdrO SuWałKi!!!!!!!!! |
nieciekawy byl ten twoj dead :(
|
O kurde ale ten freez mocny był prawie taki jak umnie :P Żal cie chłopie ale się niezałamuj graj graj :D:D
|
ja wspolczuje bo kiedys pomogles mi z pk :D moj nick Daxbla pamietasz mopsek :o ?
|
Fire Sword, 2lvl i Sporo runek poszło w zapomnienie ;/ Niezly freez ja od tygodnia mam lagi jeden ruch na jakies 5-6sek ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01. |