![]() |
eo na demonach
Film z tibia.de Eternal Oblivion na demonach
http://rapidshare.de/files/2121479/D...haroh.rec.html Ten koleś jest wielki Eternal Oblivion rox |
Boże ! On to ma farta! Jak ja bym chcial miec taki loot... :O
|
omg
Niedlugo to forum będzie kopią forum Tibia.de >.<
Czy wszystko co jest tam musi ktoś skopiować tu ? -.-' |
No cóż, loot niczego sobie ale filmik troche nudny. Oglądałem na max przyspieszeniu i jeszcze przysypiałem:P
|
Oglądnąłem tylko do 176 minuty :P Ale ten loot po 30 minutach mmmmm :D
|
Cytuj:
|
Ile on ma hp
Sprójrzcie na jego ilość hp na początku filmiku... Tyle ma chyba ze 120 lvl knight... Ciekawe ile by go musieli ubijac na wojnie:D
|
ja wole polskie filmy, nie lubie z tibia.de :p
|
Hehe no no ;pp Good loot ...; ]
Mental Ty z B-towa jestes? |
o.O
Filmik taki sobie
Loot GOOOOOOD :] P.S Widze że na forum kupe ludu z Bełchatowa jest !! :D JA TEŻ BELCHATÓW Bełchatów ROX ;) |
A ja mam pytanie skąd on ma taki hełm, bo film już widziałem z tibia.de
|
Filmik niezle
Loot very goooooooooooooooood EQ Zaj***te skad on ma Horned helmet i Demon legi?? |
ale gratz dla niego ze nakrecil filmik i pokazal jakie ma aktualnie eq :D
|
Cytuj:
|
nie wiem jak inni ale ja juz np nei moge sciagnac filmiku czy moglby ktos podac inny link?
|
No juz sciagnalem wczesniej z tibia.de.
Btw Helm ma z***isty i demon legsy i nakrecil ten hunt tylko dlatego ze polowa lootu idzie dla 35 mastera ktory al im sd.EO zrobil nawet temat na tibia.com/forum amera , ze dajesz im bpki SD i on z Will huntig leci na dmeony loot na polowe z ta osoba co daje sd.A filmy bedzie teraz krecil bo pokazuje na nich jaki loot itp i dzieli sie z owa osoba. |
Filmik troche nudny, ale loot ;o
Ten sorcek niezle musial zarobic, fakt ze dal im troche sd ale sie zwrocilo :) Gratz dla Eo i Willa, z ta truskawka mu do twarzy :s. |
locik ladny
jak wszyscy to ja tez:D Binków rlz!!! |
taki to ma farta do loot'u
X( X( X( X( X( X( mi sie nigdy nie trafia nic porzadnego Swiat: Harmonia Voc.: :berserk:Knight Eq:Warrior Helmet, Crown Armor, Knight Legs, Skull Staff, Vamp Shield, Platinum Amulet i Boszki :p Lev.:33 ;) Mlev.:4 :mag: |
film fajny
tylko eternal oblivion to leszcz bo traci 2-4uhy na demonie:):) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:54. |