![]() |
Bitwa na eterni!!!
Chciałbym zoorganizowac wielką bitwe na serverze eternia!! zrobilibyśmy dwie armie i bilibyśmy się!! Każdy ten który byłby w wygranej armii dostałby 1k, a ten który byłby w pezgranej musiałby zapłacic 1k!! Może to głupie ale ja chciałbym takie coś zoorganizować. Każdy zainteresowany niech napisze na tibi do : Mithrandil Mag
lub do: Aragorn syn Arathorna. |
to dobry pomysl takie cos mozna zorganizowac np na arenach w kazo oraz venore ( pod warunkiem ze nie ma zabijania powiedzmy tylko do zoltego zycia )
|
Fenixpl
Zbierzcie armie 10 lvl a ja Was dobije i mi zaplacicie kazdy 1k;]]]
( moja postac na Eterni--> Fenixpl ) Pozdro Michu |
MUAHAH jaki debilny pomysl zrobice se odrazu wojne jak kts wygra dacie mu e-plate muahahah OMG ty masz 1lvl jednym charem a drudim 9 muhahaha NOOOB
|
hmm nie wiem czy to taki dobry pomysl bo np. w waszom bitwe wpadnie high lev mstaer sorcer i zabije kazdego z UE :D
|
I takie marzenia zawsze mają low-lvle.
Grupka 10lvl = skulle = hi-lvl = Mass Kill = Tematy na Forum "help pk" ><" |
:)))
HMMM TO JEST FAJNY POMYSL Z TOL BITWOL ALE WTYM PROBLEM RZE NIE BEDZIE KOGO UZBIERAC NA NIOL A JAK WPADNIE ZE 10 100 LEVELI PK TO NAS WYZBIJJAJOL ALE JAK BY MY SIE GDZIES W KAZZODRON NA SAMEJ GURZE UZBIERALI MOGLO BY BYC
ORZEL MOCY KINGHT 11LEVEL MSG ME ETERNIA! :D |
Cytuj:
@Topic : wez idz zrob loot za 1k a nie takie bzdety wymyslaj.Czesto byly walki/zawody a potem nikt kasy nie wyplacal i/lub przylazil peker i walczacych zabijal -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ortografia - n/c |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:46. |