![]() |
Auera War
2 godne polecenia filmy z wojny na auerze, nagrywane przez Liama (109 lvl)
filmy z tibia.de http://rapidshare.de/files/2096898/L...aurea.rec.html http://rapidshare.de/files/2160873/L...rea_3.rec.html |
Nice Nice
Liam darkcrosser ładnie na lagah gra Zmiażdzyła mnie inwencja polaków w tej wojnie : "14:13 Arkos Namaren: jestem przekonany ze liam powinien walnac ue" ..... 8o |
no ogladalem narazie jeden i powiem ze jest spoko, tylko szkoda ze liamowi sie pod koniec sd/mf skonczyly:P
|
najs filmik :D
|
Arkos Namaren to ja...
Moi Kumple z polski sa w ta wojne wplontani wienc... Np. Sting Ninja, Raks Ninja itd... |
Cytuj:
|
8o no raczej on.
Wogole o co poszlo w wojnie?? dobry jest poczatek jak Liam sam na pohu sie z nimi napi... xD wogole jakos malo ludzi bylo. |
Filmiki z tibia.de
Eh ta aurea ;P bylem liama sd providerem xD |
Aurea...
Aurea Jest Spox Servkiem Mam tam 21 kinghta:)
Mój Kumpel Sting Ninja powiedzial ze to przez niego ta wojna ale sam dokladnie nie wiem;/ |
Nice filmik oby tak dalej bylo
Musze tez sie tak postarać druid miedzio 16lvl 28mlvl Lunra Rules :p :flaga_pl: :cup: 3 |
@Qurito powiem ci tyle po 1 naucz sie pisac po 2 napisz swoja ksiazke o Aurea jak lubisz bajki...
Aurea smierdzi ze szok ;p pozdro Nikos i Milek ;] |
wow za****** filmik
|
Cytuj:
Moze zobacz jak sie gra na tym servie albo powiedz swoj nick jak masz tu chara. Hail Liam Hail Dektral Hail Swe!(tylko im mozna ufac na tym servie) |
Cytuj:
Zaa to ja mialem ....... |
No tak I o to sting:)
Aurea Nie smierdzi pograj chwilke to zmienisz zdanie. Chyba ze mnie spotkasz... |
Cytuj:
|
jedyne co smierdzi na aurea to ceny itemow wszystko jej tak tanie ze ja *******e!!! . Giant sworda kupilem tam za 22k ....... 8o a server stary nie jest
|
Liam darkcrosser wymiata!!!! Niezle sobie radzi i sie nie boi nie czekal na kumpli tylko walil sam jak bylo na pohu w pierwszej czesci i w drugiej jak w piekny sposob zabil tego 107 RP SOLO!! :) Zarabiste filmiki oby niedlugo byl nastepny :)
|
Cytuj:
btw. LIam ma dobry pvp i niei uzywa aim boota w przeciwienstwie do polakow na tym servie :> |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42. |