![]() |
GS hunt 154 minuty.... k set... jak macie czas lookajcie:D
Elo zamieszczam tutaj filmik ktory nakrecilem w sobote raniutko.... co tu duzo muwic filmik trwa 154 minuty... moze wydawac sie nudny ale co tam:p jak chcecie oglądajcie jak nie to nie:p
Loocik nawet nawet: k set i inne smieci http://rapidshare.de/files/2166190/GS.rec.html PS. Postac nie jest moja tylko qmpla i jest retired tak samo zresztomm jak moja dlatego takie syfiste eq itp Pozdro Aha i zapomniałem o najważniejszym KOMENTUJCIE! |
Uhmm.... Filmik calkiem całkiem.... Tylko skąd ja znam tego chara?? :P
|
Hehe fajny filmik aczkolwiek nudny :) . Musze się wybrać na takiego hunta moim knightem z Pacery :D. Jestem BARDZO ZAWIEDZIONY że nie dostałem loota :(. Obrazilem się :(.
|
Good film :) i długi ale jak długi to zawsze troche pszynudza
|
Cytuj:
fajnie ze opowiedziales caly film |
Cytuj:
|
Rurewonu, niekazdy chce wiedziec z góry co bedzie sie dzialo w filmie :P
|
Nawet fajny filmik mozna sobie popatrzec jak lejecie gsy :) Gz loota jakiego miesliscie i tak na przyszlosc rure ja tez nie lubie wiedziec jaki jest loot przed wlanczeniem filmiku :p
"23:30 Lagoon Knight: za 256 z HMM to jest najmiejszy hit cachero :D" Akurat tak sie sklada ze musialem zobaczyc czy to prawda i Cachero najmniej wali 128, a najwiecej 256 z hmm!! wiec bez przesady :) |
maciek przeczytaj tytuł i początek pisze jaki jest loot :D
|
Cytuj:
Nie mów nigdy jaki jest loot w danym filmie. A filmik nawet może być tylko strasznie długi. No i gratz tego k-seta. |
Caly Nowogard sie wypowiada widze :P hehe film moze byc :]
|
zapowiada się git.... zedytuje jak obejrze :D
EDIT a spox, ladnie ciukaliście te GSy gratz :D |
Cytuj:
<up> Dziex ale nastepnym razem nie bede summonował żadnych lipnych archerów... widzieliście max niecałe 30 expa dostały razem!! -.- a mane w*******iły już lepiej by było pociągnońć GSa z e-wave |
Cytuj:
<up> Thx za pozytywne komenty tylko następnym razem nei summonuje tych ***anych archerów... lepiej już żebym e wave 4 razy walanoł -.- a one razem wzięte po 30 expa maxa do dostawały :P <do Uhoska> o ile czyta to forum.... Pamiętasz nasze pierwsze nekro, kiedy z nudów summonowałem raty?? Ahh to były czasy :p |
Cytuj:
|
Ehh :P teraz dopiero cały bedzie :P
poza tym Pacera Sux :< Berylia Rox :P Hail Vitos :P |
Cytuj:
LoooooooooooooooooooL !! Następny co musiał zdradzić loot -.- omfg X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:45. |