Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   GS hunt 154 minuty.... k set... jak macie czas lookajcie:D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37266)

Rurewonu 04-06-2005 12:02

GS hunt 154 minuty.... k set... jak macie czas lookajcie:D

Elo zamieszczam tutaj filmik ktory nakrecilem w sobote raniutko.... co tu duzo muwic filmik trwa 154 minuty... moze wydawac sie nudny ale co tam:p jak chcecie oglądajcie jak nie to nie:p
Loocik nawet nawet: k set i inne smieci
http://rapidshare.de/files/2166190/GS.rec.html

PS. Postac nie jest moja tylko qmpla i jest retired tak samo zresztomm jak moja dlatego takie syfiste eq itp
Pozdro

Aha i zapomniałem o najważniejszym KOMENTUJCIE!

Palladni 04-06-2005 12:04

Uhmm.... Filmik calkiem całkiem.... Tylko skąd ja znam tego chara?? :P

Shad 05-06-2005 17:14

Hehe fajny filmik aczkolwiek nudny :) . Musze się wybrać na takiego hunta moim knightem z Pacery :D. Jestem BARDZO ZAWIEDZIONY że nie dostałem loota :(. Obrazilem się :(.

Artezz 05-06-2005 17:30

Good film :) i długi ale jak długi to zawsze troche pszynudza

pijopiwnik 05-06-2005 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rurewonu
Elo zamieszczam tutaj filmik ktory nakrecilem w sobote raniutko.... co tu duzo muwic filmik trwa 154 minuty... moze wydawac sie nudny ale co tam:p jak chcecie oglądajcie jak nie to nie:p

fajnie ze opowiedziales caly film

Rurewonu 05-06-2005 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pijopiwnik
fajnie ze opowiedziales caly film

eee a po co miałbym opowiadać cały film?? -.- gdyby każdy myśał tak jak ty to po co by tzreba było zamieszczać filmik...?? mozna by było opowiedziec o huncie... obejrzyj a zobaczysz...

Palladni 05-06-2005 22:42

Rurewonu, niekazdy chce wiedziec z góry co bedzie sie dzialo w filmie :P

Maciek Dragon 05-06-2005 23:29

Nawet fajny filmik mozna sobie popatrzec jak lejecie gsy :) Gz loota jakiego miesliscie i tak na przyszlosc rure ja tez nie lubie wiedziec jaki jest loot przed wlanczeniem filmiku :p
"23:30 Lagoon Knight: za 256 z HMM to jest najmiejszy hit cachero :D"
Akurat tak sie sklada ze musialem zobaczyc czy to prawda i Cachero najmniej wali 128, a najwiecej 256 z hmm!! wiec bez przesady :)

Rurewonu 06-06-2005 00:17

maciek przeczytaj tytuł i początek pisze jaki jest loot :D

Kooowal 06-06-2005 06:04

Cytuj:

Porada na przyszłość:
Nie mów nigdy jaki jest loot w danym filmie.

A filmik nawet może być tylko strasznie długi. No i gratz tego k-seta.

Lukasaldo 06-06-2005 07:22

Caly Nowogard sie wypowiada widze :P hehe film moze byc :]

Cassner 06-06-2005 08:30

zapowiada się git.... zedytuje jak obejrze :D
EDIT
a spox, ladnie ciukaliście te GSy gratz :D

Rurewonu 06-06-2005 09:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukasaldo

hehe, trudno żeby tak nie było... przecie 1/10 ludzi na Pacerze to ludzie z Nowogardu(a niby mała wieś 20.000 mieszkańców niecałe) ehh a wszystko zaczęło się ode mnie, maćka i tobiego :D:D:D

<up>
Dziex ale nastepnym razem nie bede summonował żadnych lipnych archerów... widzieliście max niecałe 30 expa dostały razem!! -.- a mane w*******iły już lepiej by było pociągnońć GSa z e-wave

Rurewonu 06-06-2005 09:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukasaldo

Trdno żeby cały Nowogard( mała mieścina 60 km od Szcecina, niecałe 20 tys. mieszkańców) się nie wypowiadał jak się stanie w Carlin i zapyta "Kto jest z Nowogardu" to zgłosi sie połowa nóóbków(bez obrazy) a popmyśleć że zaczęło się od tego że Ja, Maciek i Tobi zaczeliśmy grac na pacerce:P

<up>
Thx za pozytywne komenty tylko następnym razem nei summonuje tych ***anych archerów... lepiej już żebym e wave 4 razy walanoł -.- a one razem wzięte po 30 expa maxa do dostawały :P

<do Uhoska> o ile czyta to forum....
Pamiętasz nasze pierwsze nekro, kiedy z nudów summonowałem raty?? Ahh to były czasy :p

Maciek Dragon 06-06-2005 14:31

Cytuj:

Dlatego nastepnym razem nie pisz jaki jest loot, bo dziwnie sie oglada hunta jak wiesz juz co wypadnie ;p

Igrexou 05-07-2005 15:21

Ehh :P teraz dopiero cały bedzie :P
poza tym Pacera Sux :< Berylia Rox :P
Hail Vitos :P

roXen 05-07-2005 20:56

Cytuj:

http://rapidshare.de/files/2166190/GS.rec.html

PS. Postac nie jest moja tylko qmpla i jest retired tak samo zresztomm jak moja dlatego takie syfiste eq itp
Pozdro

Aha i zapomniałem o najważniejszym KOMENTUJCIE!

LoooooooooooooooooooL !!
Następny co musiał zdradzić loot -.- omfg X(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:45.