Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Małe pytanie do ludzi któRZy się dobRZe bawią (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37277)

Heli 04-06-2005 12:52

Małe pytanie do ludzi któRZy się dobRZe bawią

Tu mam małe pytanie albo i wiecej wczoraj byłem na imprezce i troszke przesadziłem ze spożyciem alkoholu:
1. co zazwyczaj robicie jak wam jedzie z mordy wódą (odrazu powiem ze guma do zucia się nie sprawdziła)
2. co robicie zeby starsi was nie przylapali jak wracacie
3. wczoraj siadlem przed kompem zeby zagrac i zaraz zleciałem pomyslalem ze granie niebedzie najlepszym pomysłem
4. jak macie kaca to co robicie zeby go niemiec

jakby byly jakies bledy smialo mówcie (mam kaca i niezbyt panuje nad pisanem na klawiatuze)

morwi 04-06-2005 12:55

13lat i tak sie na***ales? n/c
jak nie chcesz zeby cie rodzice zlapali t onie pij/pij wtedy gdy ich nie ma
alkohol sie pisze przez samo h
ja na krzesle sie nei umiesz utrzymac to po co wogole grac/cokolwiek robic?

Heli 04-06-2005 12:57

Chcialem troche sd porobic przed snem 13lat (1gim) poprostu w późnym miesiącu się urodziłem a pozatym co cie to obchodzi:P sadze ze kazdy moze pic

Dan the Automator 04-06-2005 13:03

Cytuj:

1. co zazwyczaj robicie jak wam jedzie z mordy wódą (odrazu powiem ze guma do zucia się nie sprawdziła)
Czipsy paprykowe, paprykowo-cebulowe.

Cytuj:

2. co robicie zeby starsi was nie przylapali jak wracacie
Wracam późno, i po cichu ide spać.

Cytuj:

3. wczoraj siadlem przed kompem zeby zagrac i zaraz zleciałem pomyslalem ze granie niebedzie najlepszym pomysłem
No to nie graj.

Cytuj:

4. jak macie kaca to co robicie zeby go niemiec
Oi!

Heli 04-06-2005 13:04

Thx Dobo pomogles mi (zwlaszcza z tymi czipsami) pomysl jest za***isty:P musze go wyprubowac w wakacje bede mial co dziennie imperki:P

TheNatoorat 04-06-2005 13:05

Proponuję wizytę u psychologa zajmującego się patologią dziecięcą.
Później warto odwiedzić szkołę, by zyskać trochę więcej wiedzy na temat ortografii.

Heli 04-06-2005 13:07

@TheNatoorat

Czemu popijanie na imprach nazywasz patologią przeciez dzieki temu troszke fajniej jest nie??

Ortografia to muj slaby punkt(dysleksja) ale chyba to tak bardzo nieprzeszkadza nie??

Ashlon 04-06-2005 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heli
@TheNatoorat

Czemu popijanie na imprach nazywasz patologią przeciez dzieki temu troszke fajniej jest nie??

Ortografia to muj slaby punkt(dysleksja) ale chyba to tak bardzo nieprzeszkadza nie??

Jesli umiesz sie bawic tylko z alkoholem - szkoda :/. Ale jesli umiesz bez, ale sobie pomagasz - to juz lepiej ;) Btw laskawie otworzylbys google/worda/slownik ortograficzny i tam sprawdzal swoje bledy.

Co do pytan :
1) Guma do zucia orbitka dla dzieci - sprawdzone, pomaga ;)
2)zachowuje sie normalnie, jem cos szybko i ide spac
3)Eee?
4)Tabletka wyborowa (przed i po piciu), 2kc (po piciu).
Jeju, jakie pytania :P

TheNatoorat 04-06-2005 13:29

Yeeeeah!
Dajmy parę browarków dzieciakom z przedszkola. Fajna impra na zakończenie kolejnego roku jest!
Yeeeeeeeah... fajnie.
...

Tródno. No to pirz dalej jak moja siozdra - ma papierka i myźli rze wrzystko morze.

Heli 04-06-2005 13:29

Pytania taki sa poniewaz niechce wpasc nastepnym razem bez alkoHolu potrafie sie bawic ale z alkoHolem jest fajniej nie??

morwi 04-06-2005 13:31

Cytuj:

@TheNatoorat

nazywa to patologia bo masz 13lat. fajnie moze i jest ale jak juz wspomnialem dwa razy masz 13lat. a w twoja niby dysleksje nie wierze, a czemu? bo polowa tego forum tak mowi a nawet nie wie co to jest...

Matek 04-06-2005 13:34

Cytuj:

Bo masz 13 lat pacanie! Zal mi ciebie;]

Cytuj:

Pytania taki sa poniewaz niechce wpasc nastepnym razem bez alkoHolu potrafie sie bawic ale z alkoHolem jest fajniej nie??

A co w tym kur** jest fajnego?? Zalosny widok malolata, ktory zatacza kregi? Czy wspaniale uczucie 'pseudo-wyzszosci' jak popijasz browarka?

Heli 04-06-2005 13:37

lol jestem dyslektykiem mam papiery nawet kompetencyjny pisalem dluzej pozatym 13 rok zycia to malo nie sadze mam 14 ale liczac rocznikiem jak dla mnie to wystarczy bo w gimnazjum dopiero zaczyna sie zycie nie?? nie mowie zeby dzieciakom z pszedszkola dawac piwsko (tylko wódke:P) nie przeciez sa granice wieku ja sadze ze dorosłem do spozywania alkocholu zadaje sie z qmplami o 10 albo i wiecej lat starszymi dorastam szybciej niz wszyscy qmple z klasy i nie sadze ze picie alkocholu wplywa na mnie inaczej niz na jakiegos 18latka

@up

nie pije sie tyle zeby kregi zataczac nie... jest zabawniej jak sie troche wypije (oczywiscie nie przesadzajmy) gdy nogi zaczynaja byc jak z waty znaczy ze przesadzilismy i to duzo nie??

Matek 04-06-2005 13:41

Powyzszym postem udowodniles, ze pomimo wieku 13 lat masz mentalnos 7 latka...

Cytuj:

alkocholu zadaje sie z qmplami o 10 albo i wiecej lat starszymi dorastam szybciej niz wszyscy qmple z klasy i nie sadze ze picie alkocholu wplywa na mnie inaczej niz na jakiegos 18latka
Ograniczenie wiekowe nie jest nalozone bez powodu. Alkohol wplywa na ciebie w owiele bardzioej destruktywny sposob niz na 18to latka. Jakbys mial mentalnosc bardziej rozwinieta to zapewne bys wiedzila. Ale ty pewnie wolisz sluchac swoich 10 lat starszych kumpli (ciekawi mnie ich poziom IQ?)

Dorastam szybciej - taa... jasne. Pewnie piwo sprawdza, ze rozwijasz sie... oklamuj sie dalej...

edit:

Hmmm... i jak tutaj zaprzeczyc prawdze, ze malolaty w wiekszosci pija piwo tylko dlatego, ze chca sie poczuc bardziej dorosle. Kolega z gory jest najlepszym przykladem.

Fanfi 04-06-2005 13:42

Cytuj:

(...)nie mowie zeby dzieciakom z pszedszkola dawac piwsko (tylko wódke:P) nie przeciez sa granice wieku (...)

Szkoda tylko ze coraz nizsze.

Heli 04-06-2005 13:43

Ale wy niekumaci jestescie to ze napisalem ze popijam troche to nieznaczy ze pije non stop i ze w lodówce stoji 92734653658736 zgrzewek browców nie??

Rabanbar 04-06-2005 13:44

Cytuj:

Chcialem troche sd porobic przed snem 13lat (1gim) poprostu w późnym miesiącu się urodziłem a pozatym co cie to obchodzi:P sadze ze kazdy moze pic

Schlac sie kazdy moze, troche lepiej czasem troche gorzej ale niestety ja mam talent!

2KC - Tabletki na kaca

A co do picia to ja w tym roku na sylwestra wychlalem pol butelki szampana i bylo wesolo a kaca nie mialem :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fanfi
Szkoda tylko ze coraz nizsze.

Kazdy tak mowi jak przekroczy jakas granice wieku zawsze mowi ze jest za niska :) Jak sei nie wie to sie chce szybko wiedziec z kad sie biora dzieci a jak juz sie wie to sie uwaza ze taki wiek jak sie dowiedziales to za malo :)

Heli 04-06-2005 13:46

NO!! nareszcie jakis pozytywny facet juz mam dosc ludzi któży ciągle mówią ze wszyscy co pija sa patologiczni

morwi 04-06-2005 13:49

Cytuj:

Ale wy niekumaci jestescie to ze napisalem ze popijam troche to nieznaczy ze pije non stop i ze w lodówce stoji 92734653658736 zgrzewek browców nie??

ale od takiego czegos sie zaczyna....

Bzik 04-06-2005 13:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rabanbar

A co do picia to ja w tym roku na sylwestra wychlalem pol butelki szampana i bylo wesolo a kaca nie mialem :D

Czyżby picoollo czy jak to tam sie pisze :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37.