![]() |
Odpalanie Tibii !!!
Prosze was o pomoc !!!
Pisze tutaj, bo nigdzie mi nie pomogli, a forum z poradnikami zostalo zamkniete. Otorz mam Windowsa 2003 Serwer, ktory zostal przerobiony na system zwykly (chodzi jak Win XP). Gdy odpalam tibie, tlo jest zamazane, ale to nie wszystko. Gdy sie zaloguje to mam przeklamania w grze (zamiast postaci mam biale kwadraty z numerkami, a ziemia jest w ksztalcie butelek, butow lub wogle jest biala). Kiedys mialem Win XP i chodzilo dobrze !!! A teraz pytanie: Czy jest jakis patch, albo cos takiego zeby tibia chodzila normalnie pod Win 2003 Serwer ?? Albo jesli mozna to jak skonfigurowac opcje ?? Prosze was o pomoc !!! Prosze takze o szybka odpowiedz !!! Z gory dziekuje !!! Pozdrawiam Kossut. |
sproboj zainstalowac nowe sterowniki do karty graficznej i directxa
|
juz prubowalem wszystkiego !!!
nawet sterownikow i direx'a!!! |
a odinstalowales stare sterowniki?
|
Miałem kiedyś identyczny problem! Mam Windows XP i kiedyś podczas gry w Tibie zrobiłem coś... nie pytajcie co bo nie pamiętam, włączyłem jaki program czy coś... I wszystko się poj***ło :P Wyglądało to tak jak opisujesz. Po prostu jakby Tibia.spr sie pomieszała. Zamiast ziemi były butelki czy tam skrzynki, zamiast postaci jakiś śmieć (chyba Dirty Fur). Totalny Chaos! Zresetowałem Tibie i nic... przeinstalowałem i nic... usunęłem cały SpyWare itp, przeinstalowałem system i działa... więc sądze, że to jakiś wirus/robak powoduje taki efekt... w każdym razie jakiś program.
|
Może przeinstaluj tibie ? Mi to wygląda jakby sprite były zupełnie pomieszane.
@up Jak pisałem swojego posta twojego jeszcze nie było, sorry ;) |
prubowalem sterownikow, direx'a, przinstalowania tibii.
centralnie wszystkiego. na poczatku myslalem ze to instalaka jakas, ale sciagalem i z tibia.com i z tibia.pl i to samo !!! niewiem juz co robic :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:37. |