![]() |
Ciekawy sposob huntowania dragow ;]
Gz lvl upa i loota. |
Dosyć długo czekałe¶ na 17 lvl...
BTW: niezły loocik :) |
Knight lvl 17 i hmy ? cos mi tu nie pasuje :P
Ahhh za duzo tych jakze nudnych ssow :/ i do tego brak komentarzy ..... :/ ocena 3/10 |
Cytuj:
__________________________________________________ _____________ Ogólnie gratz ss B) ładny loocik na koniec :) |
Cytuj:
Dzieki za dobre słowo :D |
:)
Mi się bardzo podaobaj± Gratz lvlu i eq
loota i wogule ma prawo bic z hmm jesli sie boi ze drag sie przerzuci |
drag hunt
według mnie na 16 lvl ryckiem z hmmami to zly pomysł ja na twoim miejscu poszedłbym na soldki lepszy exp loot i mniej wydatków.
niezłe eq mlvl skille jak na ten lvl gratz i gratz adwa w lvlu. loot taki sobie jak ja bylem wcozraj na dragach z kumplem to sama kasa mace steel shieldy double axe steel helmet life crystal i burst arrowsy :D życze milego expienia i niezłych huntów pozdro. :) |
Dla Mnie te SS'y s± przeciętne,bo nic w nich nadzwyczajnewgo nie ma.¦wietny eq i mlvl jak na ten lvl,więc za to duże gratz !
|
Gz.
Nic szczególnego, dla mnei bardziej ciekawe były by ssy , z bicia Soldków/Guardów z tym ziomem. Skills przy tym mlvl s± do bani. Ładny eq, zapewne miałe¶ powyżej 30 lvla~poprzednim charem, lub grasz dużo na mc(to domysły :P) Ah. Gratz pomimo. |
Kukla nopku :D ty i drag hunt ..ja widzialem jak on byl na guardach....Przed huntem musial isc rece umyc bo sie pocil :DDDDDDDD
|
@up Lol :P No, chyba troche przesadziłe¶ :)
SS, takie se...Hmm na 16 lvlu...Wiesz rozumiem sorciem czy drutem :P Dla mnie by bylo szkoda hmm :} Sam bys poszedl na guardy czy ghoust land, bh, ewentualnie sam bys atakowal :D Z fire axa ale okej twoja sprawa jak huncisz;] |
Z tym bezpieczenstwem (zeby walic z hmm) to troche przesadziles, wiem, maly lvl, malo hp itd... Ale to jest troche przesada, bierzesz Dragon Lance, podchodzisz na ukos i bijesz jaszczura... to jest moje skromne zdanie :)
pozdro 600 |
Fajne ,ale dragi sa już nudne.....<ziew>
|
gratz levela i locika, tylko nastepnym razem to atakuj a nie z hmm bo to nie oplacalne, serio uwiez kolo ten czas mogles poswiecic na trenienie, nie porwaly mnie te ss ale grtaz eq
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:24. |