![]() |
wiezienie w venore
co jest w wiezieniach w venore i czy trzeba do nich klucz i co w tych wiezieniach jest
|
muglby ktos mi na moje pytanie odpowiedziechttp://forum.tibia.pl/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=374007#
Płacze |
To w Venore są jakieś więzienia w ogóle? ;o Nie wiedzialem....
|
Nie musisz w kilku dzialach zakaldac tego samego tematu -.-
|
hmmmm, tam chyba można sobie tylko popatrzeć na puste cele x/ raczej nic takiego tam nie ma, najwyżej jak powiesz do sylvestra ( na najwyższym piętrze jest) "ass" to on cię zabije, albo zostawi 1 hp, nie pamiętam ^^
|
Z więzieniem w Venore związana jest pewna legenda. Jeśli dobrze się rozejrzysz, zauważysz ciało człowieka i leżącą przy nim łyżkę. Tunel, który wykopał tą łyżką ma swój początek centralnie pod więzieniem w Venore. Dziwnym zrządzeniem losu człowiek ten zginął tuż przed wolnością :) Niektórzy twierdzą, że jest to quest, prawdopodbnie związany z m-wallami w ShadowThorn i z Silver Mace. Ja próbowałem się tam dostać drzwiami - niewykonalne. Innej drogi też nie znalazłem, ale to nie znaczy, że jej nie ma.
|
@up
ale drogi do więzienia nie znasz? przecież tam się bardzo łatwo idzie! to jest taki budynek na południu Venore :P troche pod wyjściem, którym idzie się do innych miast tzn. o to ci chodziło? |
@up
czytanie ze zrozumieniem --.-- jemu chodzilo o wejscie do podziemi wiezienia lub do facia z lyzka. |
ja znam wejscie
kolo venore sa dwie dziury i jak donich wejdziesz jest potem dziura i trzeba miec line jak sie podciagniesz to jestes w wiezieniu
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:43. |