Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Gamemasters Ignored (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37327)

Rabanbar 04-06-2005 19:55

Gamemasters Ignored

Dzisiaj na trade caly czas wysylali linki do keyloggera ale rozumiem, gm nie zauwazyl ale ja mu wyslalem DONOS ze ktos to rozsyla. Pislao mi "Pozekaj na odpowiedz". Po polgodzinie czekania wylogowalem sie. Otoz niech mi ktos powie. Czy GMasterzy wogóle sie interesuja tym co ktos im wysyla?

Raul 04-06-2005 19:59

Jeśli byliby w tym samym czasie na Twoim serverze to pewnie sami by się tym zainteresowali.

Ville 04-06-2005 20:00

a nie pomyslales ze mozesz GM byl online....
zreszta oni i tak zwracaja uwage tylko na bardzo wazne i krytyczne sytuacje

Kele 04-06-2005 20:09

Ja na odp na reporta czekałem od 1 minuty do 15 godzin....

Maniack 04-06-2005 20:35

a ja spisuje wszystko w .txt, czasem robie screeny
i wale na priv do Judigatora, odpowiada prawie odrazu i prawie zawsze banuje
tych co zawinili

Lord Van Warrior 04-06-2005 20:53

czy zdarzylo sie wam ze dostaliscie cis od gm za to rze powiedzieliscie mu o typach kturzy rozsylajom stronki i e-maile ?????? :confused:

PalAnonim 05-06-2005 09:01

up. Betonowe Buciki rozmiar 35

Top. GM sa czasem "zbyt zajeci" zeby odpowiadac. Sa, zeby bylo widac, ze cos robia. Albo zbanowal juz ludzi ze swojej czrnej listy i nie mial ochoty na wiecej zabawy ;)

aires 05-06-2005 09:32

Jeśli GM jest online to najlepiej go znaleźć i przekazać mu to osobiście ;] Wtedy odpowiada ;]

Angel of Death 05-06-2005 11:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ville Vallo
a nie pomyslales ze mozesz GM byl online....
zreszta oni i tak zwracaja uwage tylko na bardzo wazne i krytyczne sytuacje

Ahh taak, wiele osób dostaje bany bo np. pomylili okienko i napisali coś w soim jezyku na trade, to ma być krytyczna sytuacja -.^ ? Albo pare dni temu na Nova w carlin pojawil sie Gm i mówił żeby nie stac przy wejściu do depo nie mineły 3 minuty a juz zaczął banowac tych co się nie odsuneli, nie pomyslał że może sa AFK ? afkowanie bez użycia macro jest legalne !

Vermyn 05-06-2005 12:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Van Warrior
czy zdarzylo sie wam ze dostaliscie cis od gm za to rze powiedzieliscie mu o typach kturzy rozsylajom stronki i e-maile ?????? :confused:

Naucz sie polskiego -.-

@topic
Jest male pradopodobienstwo, ze GM szybko odpowie.

$corcerer 05-06-2005 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Angel of Death
Ahh taak, wiele osób dostaje bany bo np. pomylili okienko i napisali coś w soim jezyku na trade, to ma być krytyczna sytuacja -.^ ? Albo pare dni temu na Nova w carlin pojawil sie Gm i mówił żeby nie stac przy wejściu do depo nie mineły 3 minuty a juz zaczął banowac tych co się nie odsuneli, nie pomyslał że może sa AFK ? afkowanie bez użycia macro jest legalne !

nie ważne czy są AFK czy nie, zblokowanie wejscia do depo jet wbrew zasadom i po prostu chamskie - a jak ktoś cie przepchnie, to twoja wina, trzeba bylo być przy kompie.

Gzaruś 05-06-2005 20:04

Ja jak coś sie dzieje nigdy nie pisze do GMa tylko na Help Channel i zawsze mi ktoś odpowie :] .

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:06.