![]() |
Polecenie Ping i gadu-gadu
Pisze od nowa. Moj brat maciek uruchomil to zasrane polecenie.
Wrocilem przedwczoraj do chaty a tu :Wszysciutkich numerow gg nie mam z braciszkami wlacznie i cale uzytkowniki skasowane W zakladce uruchom... jest to polecenie zrobilem uzytkownika ze starym numerem to nawet dostepny,sie nawet zrobic nie moge A na domiar złego KPS pyta sie czy dopuscic ggupdate i daje ok a to dalej wyskakuje |
tak to napisales ze nie wiem o co ci dokladnie chodzi...
btw. to polecenie raczej ci nie zrobilo "burdelu" na kompie... |
Oprocz tego pingu onet.pl i tyfusa nic nie zrozumialem.ALe to polecenie raczej niczego nie zrobilo.
|
Ja jutro burdel komp ale ja zbije on nie kosz bo tak wtedy i dysk i format sterownik nie działa!!!!!!1111oneoneone Co jest źle halp plx plx plx no keal!
Tak to wytłumaczyłeś że wszyscy wiedzą o co biega... A to polecenie nic ci nie poknociło. |
Tak, to najdłuższe zdanie jakie w życiu widziałem.
Stary, usiądź na spokojnie, edytuj posta, skasuj jego treść i napisz jeszcze raz. PODPOWIEDŹ: Użyj potęgi znaków interpunkcyjnych. |
Cytuj:
polecenie ping pokazuje na bierząco połączenie ( np z serwerem) , i nic nie ma do syfu na kompie. |
Pingi? Wiesz, pingi to takie stringi, ale tylko dla pingwinów (Gregg) :D
Na pewno ci to nie powaliło GG... |
Taaaaaaa.... gg jest tak zautomatyzowane że się samo wali :P
|
Coz... Sasek mial kupe czasu, zeby przeredagowac posta, tak, zeby byl zrozumialy. Nie skorzystal, wiec zamykam.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:25. |